15 юли , 2024, 14:26:23

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Мода в Бужутата

Started by kostadin, 21 февруари , 2019, 09:08:47

« назад - напред »
Go Down

kostadin

Покажи своята индивидуалност с бижута и аксесоари


За имиджа на една дама са от изключително значение, съчетаването и то успешно на дрехи, обувки и аксесоари. Всички знаем това и едва ли е изненада за някого, но има и още нещо , което трябва да притежава една дама, за да бъде нейната визия изцяло завършена, говорим разбира се за бижута. От стотици , та дори и хиляди години те се използват за демонстриране на социален статус и за привличане на мъжете. Да не говорим, че бижутата са израз на стила, характера и вярванията на техния притежател.
 

 

 Огромното разнообразие на пазара днес понякога обърква дори и жените, които са специалисти в пазаруването, но все пак още се предпочитат бижута с камъчета кристали и различни благородни метали. Разбира се и ръчно изработените украшения са хит на пазара. Повечето бижута показват стремежа на жените за лукс или пък за красота. Все пак всички се стремим към това, нали така?


 

Всички видове украшения могат да бъдат по-големи и обемисти или пък по-малки и нежни, попринцип едните са за ежедневна употреба, а другите по-големи и стилни за специални вечерни поводи и събития. Много жени предпочитат бижута и аксесоари в ярки цветове, така те изразяват себе си, също така показват и своя свободен дух и желанието за уникалност и индивидуалност сред другите. Добре е ако носите ярки бижута, то дрехите да не са супер цветни, все пак нека има малко контраст. Но все пак всичко е във вашите ръце и изборът е изцяло според вкуса  и предпочитанията на дамите. 
Някои по-дръзки жени харесват по-големи бижута, така те изпъкват и се различават. Други пък харесват нежни и леки бижута, които подчертават тяхната красота и невинност. Понякога жените , които носят такива по-нежни бижута са добронамерени, скромни и много женствени.

И накрая един съвет, не се страхувайте да бъдете забелязвани, това  е във ваш плюс, особено ако дрехите и бижутата ви са стилно подбрани само в онлайн магазин Ree.bg

Go Up