17 септември , 2019, 19:28:56

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Ремонт на Samsung S8

Started by Silver, 30 октомври , 2018, 00:59:41

« назад - напред »
Go Down

Silver

Здравейте! Днес моя непохватна милост си изпусна телефона и за мой ужас си счупих стъклото на екрана. Напука се доста сериозно. Ходих до сервиза в града, в който живея, но ми казаха, че не се занимават с този модел. Затова бих искала да попитам ,дали е възможно да го изпратя по пощата или еконт, за ремонт в друг град?

Ricky

Не се шашкай, на мен ми се случи същото преди месец. Обикалях къде ли не, за да намеря сервиз, в който цените са по-човешки. За щастие случих на gsmservice24, които освен, че работят доста евтино, се справят  блестящо и бързо! Виж, на сайта им пише, че работят с твоя модел: http://gsmservice24.com/remont-samsung-galaxy-s8/ разгледай и се свържи с тях, има опция за изпращане по куриер.
~Любовта е надценена...~

Silver

Благодаря! Свързах се с тях и се справиха отлично!

TishoZZ

#3
20 ноември , 2018, 23:13:23 Last Edit: 08 май , 2019, 09:52:12 by TishoZZ
С корените от "див ямс", се хармонизира и регулира цялостния организъм. Подходящ за жени в менопауза, както и за мъже с ефекта на афродизиак. Био продукт, предлаган в онлайн магазин Виж тук на добри цени. Див ям от Северна Америка, вече вирее навсякъде. Органично сертифицирани капсули от корена, с германско производство, вече и в София.

Go Up