18 август , 2019, 22:11:03

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Кабел за зареждане на Самсунг?

Started by alisiq, 07 май , 2018, 21:15:50

« назад - напред »
Go Down

alisiq

Здравейте, имам един проблем с телефона. Вече си купувам за 4-ти път кабел за зареждане. След няколко месеца ползване започват да не влизат хубаво, да прекъсват докато зареждат или изобщо да не зареждат. Не знам какво ги правя, но съм сигурна, че е от кабела, защото като го сменя и работи идеално няколко месеца. Можете ли да ми препоръчате някой по-здрав кабел или от по-издържлив  материал. Много ще съм благодарна и на всякакви съвети как да го запазя.

aleks412

Доста кофти проблем. Аз също прецаках моя оригинален кабел още първия месец. Явно напоследък не ги правят много здрави. Аз си взех от https://dice.bg/aksesoari-za-samsung-mobilni-ustroistva чисто нов и е доста добър. Зарежда бързо, доста е гъвкав и  явно е здрав, понеже не съм имала проблеми с него. Препоръчвам ти и ти да си вземе нещо такова.

alisiq

Благодаря за съветите. Ще си взема оттам. Още утре ще поръчам.

vesy

И при мен се получаваше така като навивам кабела, след като заредя телефона. Ясно след определено време се прекъсва и започва да прави такива мизерии. От тогава съм си купила един такъв и изобщо не го вадя от контакта и вече 2 година нямам проблеми...

Go Up