15 юли , 2024, 19:55:10

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Цъфтяща коса и мазна коса

Started by Detelina Dimitrova, 30 юни , 2015, 09:20:33

« назад - напред »
Go Down

Detelina Dimitrova

здравейте. Моя проблем е че косата в корените ми се омазнява много бързо, а по краищата е много суха и много бързо цъфти. Бихте ли препоръчали нещо. Какво ли не съм пробвала и маски и какво ли не, но не става. :(

stasi

Пробвай някой с конски шампоан.

silvers

Пробвала ли си с наистина качествена маска с арган? По принцип арганът хидратира доста добре косата и укрепва косъма. Виж тук повече за козметиката с арган http://cosmeticline.bg/kozmetika-s-arganovo-maslo/ . Ще споделиш ли какви точно маски си ползвала и не са ти помогнали?

classy

Точно същия проблем имах и аз. В момента нещата са доста по-добре, но се насочих към натуралните продукти на бомб https://bomb.bg/ . Доволна съм и от маската и от етеричните мсла. Маслото от чаено дърво намалява драстично омазняването на скалпа. Препоръчвам ти да опиташ.

pepimili

Чувала съм за ефекта от конския шампоан, но нямам лични наблюдения. Някой ползвал ли го е, на каква цена е?  Аз обмислям да си купя:)
Multi sunt vocati, pauci vero electi https://incanto.center/

pllb

Има много шампоани, балсами и маски, които са предназначени за мазна коса. По принцип знам, че ако косата се мие твърде често, се омазнява  по-лесно.

vesy

Конският шампоан е супер прехвален. Аз съм го ползвала, но нямаше резултат.

Go Up