Идеи за дамски парфюми

Started by aleks412, 07 май , 2018, 15:08:59

« назад - напред »
Go Down

aleks412

Момичета, на първо място искам да ви попитам откъде си купувате парфюми? В петък ходих до мола и разглеждах парфюми, тъй като трябва да си взимам нов. Направи ми впечатление, че повечето бяха с по 20, 30 лева по-скъпи от редовната им цена. Кой е любимият ви парфюм, аз харесвам по-леки аромати.

stasi

От около година насам си поръчвам маркови парфюми само от https://perfume-bg.eu/parfyumi/ . Изборът е голям, а цените са нормални. Любимият ми парфюм е PARADISO INFERNO PINK. Най-много ми харесва комбинацията между лимон и жасмин. Препоръчвам ти този парфюм, много е хубав, надявам се и на теб да ти допадне.

aleks412

Не се бях замисляла за варианта да си поръчвам от интернет. PARADISO INFERNO PINK уникаленнннн е , точно по моя вкус. Усещам, че това ще е новият ми парфюм.

stasi

Радвам се, че и на теб ти е допаднал, аз също много го харесвам.

SweetSissy

#4
01 юни , 2018, 12:44:53 Last Edit: 27 ноември , 2018, 15:20:21 by SweetSissy
Качествено написване на текстове за интернет сайтове - Доверете се на професионалисти, когато става въпрос за вашето онлайн представяне - така ще получите качествени копирайтинг услуги и текстове, оптимизирани за топ позиции в търсачката, повече продажби и създаване на здрава връзка с клиентите си.

vesy

Някакъв лек аромат да ми препоръчате?

Go Up