30 март , 2020, 18:42:15

News:

Sofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата модаSofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата мода
http://news.fashion.bg/article/11687/17/Sofia-Fashion-Week-2015-novata-destinacia-na-visshata-moda


Покупка на бебешка количка

Started by stasi, 15 април , 2018, 10:41:48

« назад - напред »
Go Down

stasi

Бременна съм в 9-тия месец и скоро трябва да съм приготвила абсолютно всичко за бебето. Креватче купихме ново, но трябва да купим и количка, а новите, които ми харесват, са ужасно скъпи. Знаете ли къде мога да намеря бебешка количка втора употреба, но от по-скъпичките модели?

alisiq

Наистина бебешките колички са много скъпи. Видях модели и по 1500-2000 лева. Сестра ми наскоро роди и си намери страхотна бебешка количка втора ръка в https://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B8/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8 . Взе си също така бебешко столче за кола и проходилка почти нови и на половин цена. Така че си заслужава да провериш, може да откриеш луксозна количка на добра цена.

vesy

И аз смятам, че е много по-добре да вземеш оригинална качествена количка втора употреба, вместо някакви нови китайски боклуци...

aleks412

Напълно съм съгласна с вас. Купувай нещо качествено. Какво като е ползвано 1-2 години от някое друго дете.

pepi88

С жената купихме количка chicco втора употреба за 100 лв., но беше много запазена. Нова струваше около 400лв. Все пак ще я ползваш 1-2 години и в боклука... Няма смисъл да наливаш луди пари...

melly

#5
22 юли , 2019, 17:57:26 Last Edit: 24 юли , 2019, 13:58:33 by melly
Има и нови бебешки колички на достъпни цени, но все пак това си е относително, спрямо бюджета. Ако се спрете на нова, по-добре да се ориентирате към нещо марково. Тук например, има доста модели: https://moebebe.com/bebeshki-kolichki Иначе, съм съгласна с горните мнения, че е по-удачно да се вземе нещо, което е втора ръка, защото все пак няма да се ползва с години, преди да се износи.

desinka

Изборът на бебешка количка е винаги актуален. Цените на новите колички са високи, но ако търсите по-известните и популярните брандове и марки. Аз си закупих една полска марка, която по нищо не отстъпва на големите брандове, но цената е 2-3 пъти по-ниска. Попаднах на един сайта, който прави ревюта на детски продукти и аксесоари. Там има класация на 15-те най-добри бебешки колички, която може да ви е полезна при избора. Можете да я видите тук - https://bgbaby.net/bebeshki-kolichki/. Положението с бебешката количка е малко като с телефоните еднаква технология, но цените на iPhone са няколко пъти по-високи от тези на Samsung. Така че можете да откриете и доста качествени и най-важното нови бебешки колички, които са на по-малко популярни марки, но пък да не отстъпват по качество и функционалност на големите и известните производители.

galinmm

И аз бих препоръчал втора употреба от базар или олх.

katy88

Преди година и половина бях в същото положение, чудейки се между бебешка количка втора ръка и чисто нова. Питах някои от приятелките ми, които вече се бяха сблъскали с този избор. Една приятелка каза, че си е купила от олх втора ръка и след месец-два се наложило да я смени. Мисля, че това наклони везните към чисто новата бебешка количка. Има някои хубави модели на нормални цени. Аз избрах количка на марката cangaroo, препоръчаха ми я както други майки по форумите, така и продавач-консултантките. Определено бях по-спокойна, че не взех втора ръка иначе все щях да я мисля дали няма всеки момент да се счупи нещо.

Go Up