5 Все още актуални съвета за носене на мъжки дънки от нашите бащи

Started by bestcodebg, 30 септември , 2016, 10:33:01

« назад - напред »
Go Down

bestcodebg

Денимът е сред класическите материи, които не просто продължават да битуват в света на модата, но държат фронта, без да възнамеряват да отстъпват на новите стилове, идеи и дизайнерски концепции. Типичните мъжки дънки се появяват в началото на 20 век като работна дреха, а само няколко десетилетия по-късно се превръщат в ключов елемент на спортно-елегантната визия, на любимият панталон за симпатичния мачо. Точно класиката в любимите мъжки дънки ни дава право да смятаме, че именно класическите похвати в съчетанието им с други дрехи и конкретни стилове, са най-доброто решение за перфектна визия. В тази връзка, не се колебайте да разгледате нашите специално приготвени 5, все още актуални съвети за носене на мъжки дънки от нашите бащи....Не се колебайте да ги пробвате!

1. Комбинацията мъжки дънки + бяла риза никога няма да излезе от мода!
Какъвто и да е сезонът, каквато и марка да са вашите мъжки дънки и колкото и евтина, но семпла и елегантна да е ризата!
2. С мъжки дънки може да се отиде на работа, ако проявите креативност
Вашата горна дреха трябва да отговаря на позицията във фирмата, в която работите. Пример: ако сте мениджър, сложете сако, но ако сте детски учител: цветна тениска с числа е идеално.
3. Можете да сложите само мъжки дънки, без друга долна дреха, в ръчния багаж за пътуване
Точно защото мъжки дънки можете да съчетаете с всичко, за което се сетите!
4. Ако накъсаме коленете или подвием крачолите на чифт мъжки дънки, имаме нови дънки
Същото важи и за стария трик за избелване с тухла! Тук дори не става въпрос за пестене на пари, а за експериментиране с визията.
5. Придържайте се към класическите сини мъжки дънки, за да скриете излишните килограми
Както цветните, така и белите мъжки дънки ще ви издуят, ще подчертаят наскоро забележимата от всички ви липса във фитнеса.


Go Up