20 май , 2024, 04:57:21

News:

Sofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата модаSofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата мода
https://news.fashion.bg/article/11687/17/Sofia-Fashion-Week-2015-novata-destinacia-na-visshata-moda


Мъжките цветове ЕСЕН/ЗИМА 2016

Started by bestcodebg, 16 август , 2016, 18:07:46

« назад - напред »
Go Down

bestcodebg

За Е/З 16/17, доминиращите мъжки палитри, потвърждават един различен стил, поставящ подновен акцент върху съвременният спорт. Вдъхновени от така горещото спортно лято, класическите цветове придобиват нов облик.

От хипер-мъжествени полутонове, мразовити пастелни, активни и вдъхновени от освежаващи палитри неутрални цветове.

Със сигурност ще ви вдъхновя, така че да изглеждате перфектно по време на настъпващия сезон.

Топлите полутонове са вдъхновени от променящите се есенни градски пейзажи. Червено-кафявите преливки продължават да бъдат важни за съвременния пазар на мъжки дрехи, добре слети с наситени нюанси на зехтин и злато. В допълнение все по-решително навлиза оранжева основа с цвят на ръждясал мед и джинджифил, които създават подчертано здраво въздействие.

И този сезон са актуални червенеещите-кафяви нюанси, чудесно бихте изглеждали от глава до пети в кожени, плетени или неопренови дрехи в тези палитри.

Величествените полутонове на есен/зима 16/17, добавят романтичен акцент към плюшените материи и по грубите части от облеклото. По-ярките тонове и нюанси на паун и са наистина влиятелни. Нюанси на гранит, греяно вино и лилаво, имащи синя основа, акцентират върху мъжествеността с нов подход. Сапфир е един от тоновете на богатите, това определено е по-наситен и ярък вариант на цветовете от групата на синия кобалт.

Определено през последните няколко години, голям спектър от ярките цветове намериха място, което е доминирано от тъмните тонове и есенни нюанси.

Нежните тонове на властното синьо са голяма изненада тази есен. С излъчващите чистота и аристократичност материи - сака, якета и блейзъри са абсолютно задължителни елементи за всеки мъж.

Пълната гама от мръсно бели цветове присъстват и тази година на модния подиум. За всички елегантни и изискани мъже се предлагат дрехи с почти скрита основа на розово, този естествен и органичен вариант е още една забележителна опция.

Хладно лилаво-базирано на въглен сиво е допълнение към неутралните цветове за есен/зима. Тежките текстилни платове, добавят към вашата визия измерение на богата и сдържана сянка.

Като завършек мога да кажа, че тази зима ще е доста по свежа и разчупена от всички изминали до сега. Със сигурност хората следващи модните тенденции ще създават настроение, където и да се намират.

Очаквайте през СЕПТЕМВРИ нашата нова колекция, а сега разгледайте снимки на цветовете, които ще водят светът на модата този сезон.

Go Up