Гей си търси момиче за приятелка

Started by pavkata_1, 16 април , 2016, 10:00:53

« назад - напред »
Go Down

pavkata_1

Здравейте, пиша тук защото смятам че във форума има доста мадами и някоя може да и хареса начина за забавление/общуването които предлагам. М съм, бисексуален. Търся си мадама с която да сме приятел(к)и и която да ме научи как да се обличам в женски дрешки, да ме научи да се червисвам, гримирам и т.н. Тоест - нещо като приятелки-тинеджърки, които се учат една друга на тайните на женствеността и си споделят разни неща.
Мадамата няма значение от кой град е, тъй като не ми е проблем да пътувам из цялата страна.
Ако някоя има интерес - моля пишете ми на лични.
Темата няма сексуален характер, не е обява за запознанство с цел секс и прочие - просто се интересувам от приятелство и известни уроци в тънкостите на някои неща. От тази гледна точка смятам че не нарушава правилата на форума и се надявам да не бъде изтрита от някой модератор.
И моля от хората които нямат интерес - без безсмислени коментари относно сексуалността ми. Аз съм такъв какъвто съм и не Ви поучавам за вашия сексуален живот, така че бъдете така добри и Вие да не го правите за моя.

Пролетен дъжд

Всъщност за да си наясно със себе си е добре да озсъзнаеш, че не си точно бисексуален щом желаеш и да се обличаш като момиче. Ти си и трвестит.

Обявата ти вероятно не е срещнала много голям отклик, защото в нея ти само ИСКАШ нещо, а дори и в едно приятелство  отношенията са двустранни. Ти какво предлагаш в замяна на човека, който ще отдели от времето си, за да те учи и да си споделяте? Не става дума за пари, а за егоизъм и егоцентризъм.

И за да не е съвсем безмислен поста ми - по темата: Повечето травестити /без значение колко и какво сексуални са/ се обличат, гримират и гласят като клоуни. Решението си е изцяло твое. Ако искаш да изглеждаш като жена е добре да решиш дали ще си ниско качествена жена - с един тон грим, ц*ци на показ и символични дрехи или ще подражаваш на жените с класа.

Една жена с класа не изглежда в устата като маймунско дупе, има грим който дискретно подчертава очите и коса, която не прилича на изкуствена перука. Дори и да ти се налага да ползваш перука избери хубава такава, а не евтина и руса. Ако искаш да имаш дълга коса - поддържай я /това не означава да си купиш шампуан Пантен с протеини и готово :)/!  На елегантната жена дрехите са подбрани, стилни и изискани и не крещят целят целият свят да я забележи. Но пак казвам, ако целиш да те забележат и да общуваш с евтини и пошли хора - обличай се евтино и пошло. Ако целиш средата ти да е от хора от по-висш еталон - обличай се и се дръж с класа.

Второто което трябва да отработиш са маниерите. Всички травестити, които познавам, а и повечето геьове имат безумно смешни "женски" маниери и начин на говорене. Сякаш не се правят на жени, а на хора със заболяания на мускулите и ларинкса. Това безумно ръкомахане с мека китка го има само при мъжете правещи се на другия пол, но не и при истинските жени. Жените имат МЕКОТА в допира, говора, докосването, стойката. 

И третото - походката. За Бога да си жена не означава да се покетриш на 30 см. кокили и да ходиш като наакан :) Обуй се с нормални обувки, които не ти пречат да минеш половин километър пеша. Постепенно се учи да носиш обувки с по-висок ток.

Go Up