05 април , 2020, 03:38:31

News:

Sofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата модаSofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата мода
http://news.fashion.bg/article/11687/17/Sofia-Fashion-Week-2015-novata-destinacia-na-visshata-moda


Конвектор или климатик

Started by alisiq, 15 януари , 2016, 18:01:08

« назад - напред »
Go Down

alisiq

Здравейте! Пред голяма дилема съм  и ще съм много благодарна да ме посъветвате. В момента ми се налага да живея за няколко месеца сама, но в квартирата която съм е доста студено и ми се иска да отоплявам само едната стая, в която стоя. Решила съм да си взема или климат, или конвектор, но не знам кое би ми свършило по-добра работя. Някой, който е на "ти" с тези неща, би ли ми дал съвет кое да избера и откъде да поръчам?

stasi

Аз бих те посъветвала да вземеш конвектор. Миналата година ми се наложи да заменя климатика с конвектор, защото имах големи сметки за ток, а вкъщи беше студено. Има различни конвектори в зависимост от това за колко голяма стая ти трябва. Аз например имам такъв http://konvektori.org/konvektor-adax-economic-vp-1125-kt-mehanichen-termostat в спалнята и съм много доволна. Може да разгледаш, има голямо разнообразие от модели. Дано съм успяла да ти помогна, ако има още нещо, не се притеснявай да ме питаш, аз съм на среща.

alisiq

Благодаря ти, Стаси,че винаги ми помагаш. Още сега ще си поръчам, защото днес е толкова студено, че не мога да издържа повече така.

Бончо

Аз се отоплявам с климатик Панасоник 12000BTU. Максималната мощност е 1200Вт, но никога не ми е работил на максимална мощност. Този конвектор е 2500Вт и изобщо не мога да си го прадставя как ще е по-икономичен от климатика ми. Двата уреда работят по съвсем различен принципно начин и начина по-който климатика създава топлината е много по-ефективен от принципа на късото съединение по който работят нагряващите се реотани на конвектора.

nanonini

Аз се отоплявам с климатик и определено го предпочитам пред конвектора, който имах!
Животът наистина е лесен, но ние настояваме да го направим сложен. http://www.sisi-bg.com/shoes/damski-obuvki/damski-botushi

alisiq

Сметките ти за ток не станаха ли по-високи?

Go Up