Трихлороцетна киселина за химически пилинг - козметична процедура.

Started by simov, 26 ноември , 2013, 11:51:10

« назад - напред »
Go Down

simov

Трихлороцетна киселина 99 % лабораторна.
Цена: 10 гр. - 10 лв.; 25 гр. - 20 лв.; 50 гр. - 35 лв.; 100 гр. - 80 лв.; 500 гр. - 140 лв.
Ледена оцетна киселина 99 % лабораторна - 20 лв./л.
Доставка куриер, за контакт 0876265091.

Go Up