02 декември , 2023, 06:59:07

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Добри италиански марки

Started by Letisia, 28 октомври , 2013, 12:24:17

« назад - напред »
Go Down

Letisia

бижутата са също много стилно изработени със свой собствен заряд и излъчване. И в комбинация с тоалетите взаимно се допълват и стоят много добре.ще се опитам да кача снимка, за да видиш как изглеждат.:)

Letisia

виждаш ли дамата с черния тоалет и бижуто, което а краси? ето за тази комбинация ти говорех.

Divna

тази снимка съм я виждала и на други места явно е от някакво събитие ... ,нво както и да е колието също много ми харесва. има силно и в същото време много фино и елегантно излъчване.

Letisia

днес без да му мисля, ще се насоча към бутика на Ferrone. отново са обявили намаления на изтънчена колекция есен- зима. нямам търпение да се видя в нов тоалет.

Divna

така е и аз разбрах за тази промоция. а колекцията е неповторима, много изтънчена и стилна и без съмнение ще си харесаш нещо за новогодишния си тоалет. приятен шопинг!

Felix

Уважаема Divna Letisia, не мога да кажа нищо за марката, защото не я познавам, но виждам, че PR-ката им е твърде слабичка. Не ми харесва.

Divna

имаш страхотна възможност да опознаеш марката, иначе не е нужно да имаш силен PR ,за да си известен. марката е позната на много жени и, ако имаш време те съветвам да и хвърлиш един поглед, дано ти допадне.:)

dim

PR-ката е супер,защо да е твърде слаба? Колкото и да е хубава една дреха,ако нямаш подходящата "рамка" за нея,нищо не става..

Go Up