24 февруари , 2024, 14:55:54

News:

Sofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата модаSofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата мода
https://news.fashion.bg/article/11687/17/Sofia-Fashion-Week-2015-novata-destinacia-na-visshata-moda


Модно ревю-спектакъл

Started by Anelis, 06 ноември , 2011, 07:16:14

« назад - напред »
Go Down

Anelis

В навечерието на есента нещо коренно различно превзе сърцата на хората в Димитровград. Причината бе събитието с моден привкус в Планета Пайнер клуб, на което танцьорите от "Галаксико" представиха колекция Есен-Зима 2011/2012 на модна къща "Юнона".

Галактическите момичета се превърнаха в същински топмодели, представяйки с вдъхновение и младежки дух последните предложения на дизайнерката Катя Генева. Те се справиха страхотно и професионално пред многобройната публика в собствения град, която аплодираше възторжено моделите.

Модното дефиле бе съчетано и с впечатляващо танцово шоу. Момчетата от балета също се включиха блестящо и бяха изключително артистични партньори на сцената.

Водещ на шоуто бе Жени Койчева, а специален гост фолк дивата Гергана, която зарадва гостите с изпълнения на всички свои хитове.

Хореографията и постановката на креативния тандем Тихомир Митев и Петя Делчева превърнаха модното дефиле в истински триумф на красотата и изкуството.

Неслучайно главният дизайнер и собственик на модна къща "Юнона" - Катя Генева бе възхитена от неповторимото модно шоу. За удоволствие на всички, тя сама представи елегантните тоалети показани от момичетата в последната част на ревюто.

Модното ревю-спектакъл премина изцяло с водеща концепция Димитровград. Модна къща "Юнона", балет "Галаксико", Планета Пайнер клуб и Гергана са безспорни примери за успех, които категорично, не престават да популяризират града ни.

Снимки в www.galaxico.net

Go Up