09 юни , 2023, 05:54:24

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Аз съм ЗА българската мода

Started by justine, 16 септември , 2003, 13:25:55

« назад - напред »
Go Down

DellAlma

Много бих се радвала, ако българските дизайнери отворят очи към европейската мода и проследят тенденциите, които се актуализират непрекъснато и ориентират собственото си творчество в насока към съвременно развитие.
Струва ми се, че никой не иска да рискува да направи нещо актуално, с качествени и красиви материали, с актуален, впечатляващ но носим дизайн и взаимствайки вече утвърдени модели и стилове, да създава мода, за която да се говори, да бъде търсена и от там и печеливша.
Разбира се, че вече този път е поет от редица БГ дизайнери, но малко са тези от нас които познават тяхното творчество. Големите БГфирми създаващи мода, все още си произвеждат конфекция.
Конфекцията си има масово приложения на местно ниво - ОК, но за тези БГпотребители, които търсят съвременна визия е изключително трудно да кажат, че се обличат с дрехи българско производство за съжаление. Това е истината в същност.
Има на къде да се развива този бранш, така че БГ Дизайнери, давайте по-смело, Светът ви чака!!!

Vicky

Всъщност твори се в България... Няма да забравя бала си - през около десетина години ;) - носещ модел на Жени Живкова, прелест.... А сега има доста интересни български дизайнери, които творят не само тук и за България, но и за световни марки, печелят международни конкурси. Конфекцията...да, какво можем да искаме за ниски цени?! Има и бутикови изпълнения, но там цифрите са различни. Има и много интересни неща. Аз нося български неща с удоволствие

nikol4eto

Искам да ви кажа че има добри дизайнери аз попаднах на такива преди година за бала си супер съм доволна и сега си шия втора рокля при тях www.buticisvatba.com

nayden_popov

И аз твърдо съм за българската мода. Почти всички българси дрехи са качествени и на достъпни цени.

Go Up