Моля за съвет

Started by Dreamer, 03 юли , 2011, 20:04:23

« назад - напред »
Go Down

Dreamer

Здравейте!Имам въпрос-много бих искала да стана фотомодел,но височината ми е проблем-висока съм 162 см.Та,мога ли да бъде само фотомодел и коя агенция бихте ми препоръчали?Предварително благодаря за съветите :)))

TDimitrov

явно много интересна е средата в която живееш,
може ли да ми посочиш три български агенции за ФОТОМОДЕЛИ, ще се опитам да те насоча в избора
http://www.tdimitrov.com/
http://www.fotolinia.com/

Фотомодели модна фотография!

dani_hristov

При Фотомодела височината не е от голямо значение както при манекенките - нужно е да си фотогенична. Имаш шанс за рекламно лице.

kdragov

#3
24 октомври , 2012, 20:46:20 Last Edit: 20 февруари , 2019, 11:54:06 by kdragov
Каталог за авточасти с максимално удобство за търсене и намиране на необходимия артикул. Избор за получаване на авточасти София на Avtochastionline.com или в друга част от страната, с помощта на куриер. Подбрани масла и течности, както и всичко необходимо за добра функционалност на автомобила или за неговото ремонтиране, при нужда от смяна на част, съобразно точния модел и марка на колата. Може да се търси част и по шаси и по производител, изборът е голям и нужното се открива лесно.

doko123


Височината не е от голямо значение, а и дори и да не си висока може да си модел на обувки, прически, шапки т.е снимки не в цял ръст.

Ранни записвания за летни круизи по Дунав. Електронно заключване на асансьори с чип. Spalno-belio.net е онлайн магазин за спално бельо. MMtravel.bg - авиокомпании, хотели, екскурзии. Поръчайте си почивка за празниците.


Съгласен съм със теб!

Go Up