Lady Popular - безплатна онлайн игра за момичета

Started by krassyo, 29 юни , 2011, 09:33:17

« назад - напред »
Go Down

krassyo

Здравейте,
препоръчвам ви играта Lady Popular:)

Lady Popular е безплатна онлайн игра за момичета, в която имате пълен контрол над вашето лейди - с какво да се храни, как да се облича и гримира, с каква прическа да бъде, каква да бъде нейната професия. Вашето лейди може да танцува, да се забавлява, да си хване гадже или да го зареже. Можете да и купите домашен любимец и да обзаведете нейния изискан апартамент. Но ... всичко това не става изведнъж. Нужни са усилия и постоянство. Всичко в играта обаче е измислено така, че всеки ден се случва нещо интересно и са нужни само 20-30 минути на ден, за да станете талантлива и преуспяла дама онлайн. Можете да играете Lady Popular напълно безплатно, а ако желаете можете да си купувате диаманти, за да напредвате по-бързо в играта. Подиумът е мястото, където се показват Лейдитата спечелили седмичната класация по популярност. Ще се почувствате прекрасно, ако стъпите на почетната стълбичка и получите уникална корона. В играта има и други стимули - постижения, които се дават при изпълнение на определени условия - например Отдаден играч, Член на менса, Експериментатор във фрризьорския салон, Експериментатор в грима, Лейди с кариера, Собственичка на имение, Интериорен дизайнер, Непобедима в игрите, Спортен професионалист и др.

Fashion.bg е партньор на Lady Popular и можете да играете на адрес ladypopular.fashion.bg.

dool

Играта наистина е приятна и въпреки, че отдавна не съм момиче :) се запалих покрай дъщеря ми.

silvia

Аз също играя Lady Popular. Ето го моето лейди-- www.fashion.bg - Българският моден портал --

simonaivanova

Допада ми. Съвременната версия на тамагочи  :)

svetlinata

Точно, едно съвременно тамагочи. Аз я поиграх малко, но реших да се откажа тъй като започнах прекалено много да мисля за нея. Внимавайте с тези игри.Допада ми. Съвременната версия на тамагочи  :)

esquarelle

#5
05 ноември , 2012, 20:10:11 Last Edit: 18 януари , 2013, 10:32:35 by esquarelle

Точно, едно съвременно тамагочи. Аз я поиграх малко, но реших да се откажа тъй като започнах прекалено много да мисля за нея. Внимавайте с тези игри.То само това да е... Поне няма ужасии, стрелби, убийства, и какви ли още не глупости. Ама производителите казват - ние само ги произвеждаме и не задължаваме никой да играе на тях, контролирайте си децата сами. На братовчед ми сина така се е забил в игрите, че той вече обмисля да монтира камера в стаята, за да го наблюдава кога и колко играе.

Вижте как можете да се справите с различните видове хлебарки. Купете си пробиотик на отлични цени. Гледайте Online TV напълно безплатно. Бъдете оригинални с нашите пожелания за рожден ден - http://napred.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B7%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D0%B6%D0%B4%D0%B5%D0%BD-%D0%B4%D0%B5%D0%BD.html

Rockabilly

Оле обичам я тая игра !  !  :o

tonipetr

Играта наистина диста си я бива

valertio

Жените са полудели по тая игра!

Go Up