Какво ви харесва и какво не при пазаруването на дрехи онлайн

Started by SpiralFashion.com, 15 февруари , 2011, 11:43:24

« назад - напред »
Go Down

SpiralFashion.com

Здравейте на всички модни маниаци, изискани дами и фешън типове.

Ние от онлайн магазин SpiralFashion.com искаме да започнем активен диалог с вас, за да разберем как трябва да се развива търговията на дрехи онлайн в България в няколко аспекта:

  • Начин на пазаруване - Какво ви помага да си изберете желаната дреха по-лесно - размерни таблици, опътвания, състав на дрехата, комбинация на дрехата с други дрехи или нещо друго. Кои елементи за вас са най-важни и искате да виждате във всеки един онлайн магазин.

  • Снимки на продуктите - В студио, навън в градска обстановка; преден и заден план на дрехата - каква според вас е идеалната визуализация на продукта

  • Конкурси и промоции - какви са конкурсите и игрите, които са ви направили впечатление във вашите любими онлайн магазини.

  • Кои според вас са задължителни елементи за един реномиран онлайн магазин за дрехи.


С тези въпроси най-общо искаме да обобщим както функционалните елементи на магазините (менюта, бутони и дизайн), така и начина на предлагане на стоките и промоциите.

Какво е вашето мнение?

krassyo

Не е това което очаквате да чуете, но смятам че e препоръчително използването на https:// за магазина/сайта и задължително когато се работи с "кошницата" и поръчване/плащане.

Не ми харесва че за да получа цена или да разбера нещо трябва да се свързвам по GSM - например : "Обадете се сега на 088...."  "...и ни звъннете за ..."  -  Няма ли електронна поща за тези неща ?
Добре е направен сайта - рядко ми се случва да видя добре направен български онлайн магазин.

petko_marinov

Еми голямо удобство е защото дрехите ми приситгат в къщи, имам малак недостатък в това, че не можеш да видиш дрехата по от близо :)

Бончо

Според мен, сайтовете за облекло и бельо имат смисъл само за производители като шоу рум, а не да се разчита на тях като сериозен бизнес. Имам контакти с търговци и повечето клиенти като си купуват нещо, то не е било планирано и задължително след мерене оглед в огледалото.

dim

Мен не ми харесва,че често материите на дрехите са много некачествени, което няма как да го видиш и усетиш от една снимка. Както и изработката.

Hristin4e

На мен ми харесва, че мога много бързо и лесно да намеря някакъв хубав модел, без да обикалям с дни по магазините за дрехи.

Не ми харесва това, че не мога да  ги пробвам, защото сега колкото и да гледам снимки модела, докато не пробвам, няма как да знам как ще ми стои. Освен това не се знае какво ще получа, няма ли да ме измамят и т.н. Гаранции никакви

kamelia_ivanov

Абсолютно всичко ми харесва в пазаруването онлайн особено от доказани електронни магазини като http://www.idividishop.com/bg/ това е онлайн магазин за бебешки и детски дрешки, обувки и ръчно изработени аксесоари. Пазарувам основно от тях и съм впечатлена от обслужването и бързата и безплатна доставка :) Благодаря им !

RokliOnline

Според мен пазаруването на дрехи онлайн има само предимства. Примерно хората не харесват това, че не могат да видят стоката преди да я поръчат, но в момента много от магазините предлагат опцията първо да се прегледа стоката и след това да се плати.

m.milusheva

Пазаруването онлайн е приятно, стига да имам цялата информация, която ми е необходима за дрехите или обувките, които ще си купувам. Много е дразнещо да се обаждаш по телефона за допълнителна информация, и в повечето случай този които вдига дори не е наясно какво се продава и едва ли са виждали и те дрехата на живо. Случвало се е много пъти да поискам инфо по телефона и да не знаят как да ми отговорят. Веднага се отказвам.
За трайно отслабване, има много ефективни диети !

Detelina Dimitrova

Според мен е добре, но аз не обичам много да рискувам да си купувам неща без да съм ги видяла и пробвала. Няколко пъти поръчвах и ми идваха неща или по големи или по малко поради факта, че таблиците с размери не отговаря. Но като цяло е добре за хора, които нямат свободно време да обикалят магазините.

Roklichki

Онлайн шопинга има и предимства и недостатъци, но повече са предимствата.

stasi

#11
09 октомври , 2015, 20:17:36 Last Edit: 09 октомври , 2015, 20:19:34 by stasi
Аз пазарувам само онлайн. Последната ми покупка беше от Карамела Фешън, купих си страхотна жилетка за зимата, много ми харесва. Попринцип обичам да пазарувам в Интернет, защото има богат избор на дрехи и не губя време в търсене на подходящата дреха за мен.

pepimili

Много ми харесва да пазарувам онлайн :) Доверявам се главна на български марки като https://luxylu.bg/
За сега съм много доволна, спестява ми много време!
Multi sunt vocati, pauci vero electi https://incanto.center/

zlatcheto

Страхотна тема! Моето лично мнение е че при пазаруването онлайн човек си спестява доста нерви относно обикаляне по магазини и най-вече време, защото в моя случай аз съм макси офис дама и трудностите относно моето облекло са доста големи. Безброй пъти по магазини съм си съсипвала нервите - харесвам си някоя дреха и в 80% от случайте не мога да намеря моя размер, а когато си поръчам онлайн естественно имам право да пробвам и тогава да реша дали да я взема, което е страхотно. Според мен онлайн пазаруването е необходимост, чрез която човек печели само дивиденти. Нека ви препоръчам изпитано от мен място за пазаруване http://www.maximarket.bg/%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8-%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D0%B8.html Дано съм била полезна на някого.

Go Up