модна къща Романтика- разочарования

Started by radosve, 25 февруари , 2012, 19:29:22

« назад - напред »
Go Down

radosve

Безкрайно съм разочарована за пореден път от отношението на продавачите по магазините,от фирмите с "голямо име" и от хората които получават заплати за работа от която не разбират. Кога българите ще се научат на отношение към клиента и че целта не е само да се вземат парите му,а е важно  той да остане доволен от получената стока и услуга.

sleazystudio

............ мисля , че това е една чудесна тема! Търговците под всякаква форма и вид смятат ,че щом стоката е на тезгяха трябва да я пазаруват --- наемат се люде от кол и въже , които дори не идват на време на работа / камо ли да бъдат обучавани / но не дай си да им направиш забележка .....! И после криза , стагнация , безпаричие! Драги търговци учете се - учете и тези след Вас това е единствения път. Докога ? Не разбрахте ли , че само 1 скапан продавач може да ви затрие ..... ! Но всеки си носи кръста !

ivan_marinov

За съжаление тия случеи са доста често срещани :(

swan

За съжаление понякога отношението на продавачите към клиентите е в пряка зависимост от лошото отношение на работодателя към продавача или липсата на адекватно заплащане. Хващат се хора от "кол и въже", за да не им се плаща, голямо текучество и т.н... това са порочни практики и вредят най- вече на тези, които ги практикуват.

kalokana

За съжаление това е точно така!

Go Up