Етикетите "Био" и "Еко": Достатъчен ли е сертификатът като гаранция за качество?

Started by viaexpo, 21 октомври , 2010, 14:10:39

« назад - напред »
Go Down

viaexpo

http://www.viaexpo.com/index.php?option=com_content&view=article&id=155&Itemid=237&lang=bg&limitstart=6

Етикетите "Био" и "Еко" - открийте разликите! Хора от бизнеса с еко и биопродукти по темата "Достатъчен ли е сертификатът като гаранция за качеството?"

Отзвукът след изпращането на бюлетините буквално е "бурен". Темата вълнува както специалисти, така и крайни потребители. Дебатите започнаха много преди изложението, като сме сигурни, че от 17 до 20 ноември 2010 в НДК те ще продължат, но ще ги има и много след това.

Ето мнение от профила ни във Facebook: Да, българинът започва да оценява достойнствата на био продуктите /храни, козметика .../, но за съжаление по-голямата част от хората подхождат скептично към надписите БИО и ОРГАНИК...има много фирми, които спекулират с тях, затова трябва да се търсят СЕРТИФИЦИРАНИ ПРОДУКТИ...

Публикуваме въпросите на г-н Сарафов, както и отговорите на част от изложителите. Сега си отделете малко време, за да ги прочетете, а по време на изложението повечко, защото освен разговорите с изложителите ще можете да се убедите в качеството на техните продукти.

От 17 до 20.11.2010 в София, НДК ви чакат вашите бъдещи бизнес партньори. Надеждност, компетентност и качество ще бъдат основата на вашите взаимоотношения и търговски контакти.

http://www.viaexpo.com/index.php?option=com_content&view=article&id=155&Itemid=237&lang=bg&limitstart=6


dim

само цената им е гаранция :)

Go Up