12 юли , 2024, 12:52:44

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


пазаруване от САЩ

Started by mog, 09 юни , 2010, 19:21:21

« назад - напред »
Go Down

mog

Здравейте. Пъвро поздравления за форума. Дойде и моят ред да си дам мнението,къде пазарувам online- в САЩ чрез Viaddress.

Когато се регистрираш там ти се прави виртуален адрес във щатите,благодарение на който можеш да пазаруваш сайтове,предлагащи продукти само за US граждани.Един голям + е,4е ако оставите Viaddress  да ви плати поръчката и търговецът не приема международни карти-не ви се начислява такса.
Наскоро си взех прекрасни обувки от там.Ето го и сайта:

http://www.viaddress.com

Ако има въпроси,моля пишете.

kumiko

Много хубав сайт e http://www.viaddress.com/ . Ползвала съм и други подобни , но този определено е най-добрият. Регистрацията наистина е безплатна и обслужването им е добро.
Последната поръчка ( една прекрасна чанта от Ebay) ми я доставиха бързо- за по-малко от две седмици, а и доставката беше евтина. ;) И аз го препоръчвам.

KiseloZele

Колкото и да спорим по темата кой е най-добрия посредник за доставки от САЩ към БГ, няма как да не отбележим, че http://www.viaddress.com/ е лидера в областта си! Без такси, с добри цени и надеждни условия. 

Sergo

Аз също имам виртуален пощенски адрес в САЩ от www.viaddress.com и пазарувам без притеснения от сайтове там. Доставят стоките и не е скъпо.

Go Up