12 юли , 2024, 12:18:14

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


ПЛАТОВЕ НА ДРЕБНО

Started by pavel, 04 септември , 2009, 08:56:55

« назад - напред »
Go Down

pavel

ОТКАДЕ ДА СИ КУПИМ ПЛАТОВЕ -БУТИЦИ,МАГАЗИНИ,МОДИЛИЕР  И  ДР.
ПЛАТОВЕ ПО ПОРЪЧКА НА МАЛКИ КОЛИЧЕСТВА.МАГАЗИНИ КОИТО ДА СА КОРЕКТНИ С КЛИЕНТИТЕ СИ.

rayma

ОРИГИНАЛНИ МАРКОВИ  ИТАЛИАНСКИ ПЛАТОВЕ. На едро и дребно. Бул. Христо Ботев 64 и ул. Свети Иван Рилски 14 www.platove-bg.com
Голямо разнообразие, малки количества.

pavel

платове от каде са.и да не са парчета по 1 два метра и от преди 10 години.

leo79

Хубави магазини за платове се намират в действителност доста трудно в БГ. Или асортиментът е беден, или преобладават изкуственяците, или десените са ужасяващи демодета.
По мои лични впечатления най-задоволителни остават магазините на Алабин, Фритьоф Нансен и Дондуков, както и един магазин на Симеон Велики, почти до Женски пазар, между Мария Луйза и пазара .. И все пак, трудно се намира наистина нещо добро. Най-доброто е в он-лайн магазините за платове в интернет.

А що се отнася до магазина на бул. Христо Ботев 64, никога не съм оставала толкова втрещена от грозотата на текстила там! Никога магазин с толкова нискокачествена стока не е бил така прехвалван! Такива отвратителни цветове имаше само през комунистическо! Нормален човек няма да си ушие дреха с такива райета или десени!
А за "италианските" платове на Версаче и пр. не разбирам как текстил на световноизвестен италиански моделиер е попаднал на булевард Ботев в София и се продава наред с хасе за 3 лева/метъра.
Как да си купя тяхното "версаче", когато Satin Duchess може да се купи от чужбина за 35 долара ярда!

Latzovski

#4
23 ноември , 2010, 16:24:34 Last Edit: 23 ноември , 2010, 16:26:16 by Latzovski
Платове на дребно и едро се продават и на бул. рожен 103 близко до Илианци, входа се намира в локалното платно (което е от ляво ако идвате от центъра) почти в края му има портал на който са сложени табели за хладилни витрини, след като влезнете ще видите направо има табела ПЛАТОВЕ на около 100 метра от Вас.Намира се в двора на завод Лейди София.

Go Up