Какво да си облечем през първите учебни дни

Started by veseto123, 15 септември , 2010, 16:53:47

« назад - напред »
Go Down

veseto123

Ето и няколко идеи как да се облечем през първите учебни дни:

Класиката - дълги бели тричетвърти чорами, къса раирана пола и бяла ризка. За предпочитане е конска опашка, както и гаджето да ви закара и върне от училише, макар че може и въобще да не не изледете от вас, като дойде да ви вземе  ;)

Дупарската- това изисква известни финанси, но си струва, защото ще забърше всички погледи по път и над път :) може да си вземете една чанта Louis Vuitton, макар и да не е истинка, няма как да не се отчете. Ако  имате някой и друг сбоден лев, може да го похарчите и за новата NOKIA C3, но каквото и да правите, трябва да лъщи и да може да се паказва.

Гъзарската - малко по-евтин вариант, който аз предпочитам и ще използвам. Минаваш през Ориндж, купуваш си някакви готини тетрадки и за подарък получаваш тениска Crushings, после малко включваш ножицата в действие, за да направиш уникат и си готов. Доста по-евтин вариант от горния, но има нотка на дизайн и неповторимост.

Бунтарят - всичко, което включва черно. От горе до долу. Може да бъде с панталон или дори и къса пола, а ако прибавите и един каскет и шалче, няма да имате равни.

Някой да сподели други идеи?

Go Up