Заредете се с настроение във Fashion.bg

Started by silvia, 18 август , 2010, 15:25:29

« назад - напред »
Go Down

silvia

Въпреки лятното настроение, с тъга трябва да отбележим, че краят на този сезон наближава. Време е да се подготвим за есента с топли дрехи и обувки от новите колекции на водещите български марки, за сезон есен-зима 2010.

През лятото кожата ни е била подложена на непрекъснатото влияние на вредните UV лъчи, за това правилните грижи за нея са необходими, за да изглеждаме красиви и през есента. Ние ви предлагаме да обърнете внимание на правилното отстраняване на грима и грижите за кожата преди сън.

За да внесете повече настроение в по-мрачните есенни дни, променете прическата си! Разгледайте предложената от нас фото колекцията "Графити", показваща водещите тенденции в прическите за 2010.

Както винаги сме помислили и за бъдещите булки. Ако прекрасният ден предстои, разгледайте колекцията булчински рокли 2010 на ателие Симон. На този важен ден, всеки детайл е от значение и трябва да положите перфектни грижи за ръцете си, тъй като всички погледи ще са насочени към вас. Предлагаме ви идеи за сватбен маникюр, с който ръцете ви ще изглеждат ослепително.

И за да бъдете още по-красива на този вълшебен ден, влезте във форма без диети  и гладуване с новата технология за отслабване, основана на естествените процеси в огранизма.

Пожелаваме ви да се насладите пълноценно на последните седмици от отиващото си лято заедно с Fashion.bg!
-- www.fashion.bg - Българският моден портал --

Go Up