Списание BLife подарява лимозина и видео заснемане !!! вярно ли е това

Started by blife, 28 април , 2010, 21:44:15

« назад - напред »
Go Down

blife

28 април , 2010, 21:44:15 Last Edit: 28 април , 2010, 21:46:45 by blife
Quote
Щастливците ще получат много подаръци. Тяхната бална вечер ще бъде отразена в нашите сайтове и ще станат най-известните абитуриенти в България.

Най-чаровната дама ще получи неприлично скъпа бутикова рокля, ушита по поръчка. За да я превърнем в принцесата на вечерта, ще й подарим и професионален грим и фризура. Нежната стража и неустоимата Златка Димитрова ще съпроводи най-щурия абитуриент.
Изпрати снимка + трите имена и датата на балната вечер

момичетата ще спечелят : Кола-лимо , прическа , грим безплатно

момчетата ще спечелят : Кола-лимо хамър 2 , Нежната стража и неустоимата Златка Димитрова ще съпроводи най-щурия абитуриент.

Sin City Градът на греха предоставя на двамата абитуриенти и техните половинки куверт за една умопомрачителна вечер.Изпращайте ни снимки на адрес bal2010@blife.bg и едно момиче и едно момче ще бъдат избрани за нашите абитуриенти.  Всичко, което трябва да направите, е да ни изпратите вашите снимки, точна дата на събитието и име на учебното ви заведение. Ние ще ги публикуваме и накрая, заедно с взискателната аудитория на Bnews, Bsport и Blife, ще изберем двамата печеливши. Има само две условия, за да участвате - и те са: да завършвате гимназия тази година и балът да е в София.

Go Up