Професионална фотосесия!

Started by TDimitrov, 15 април , 2010, 06:26:08

« назад - напред »
Go Down

TDimitrov

Всяко начало е трудно и отговорно. Живота на модела и неговото развитие като такъв е дълъг и труден. Кой от вариантите е по-добър:
1. Професионална фотосесия - изготвена от екип и доказали се професионалисти.
2. Фото сесия

Какво би било по-добре за един нов фотомодел да се снима много пъти при непрофесионалисти или да направи няколко фотосесии при екип занимаващ се с това. Предполагам и двата варианта ще си имат привърженици.
Ако търсите нещо различно просто ей така за да има тръпка, предполагам втория вариант ще е удобен. Много фотосесии в паркове и градинки, евентуално снимки в хотел или в квартирата на фотографа. Всичко това без да си бъркате в джоба напълно безплатно. Ех че готино снимат ви и тръпката е в кръвта ви!
Ако търсите професионална реализация, ако това да сте модел и ваша детска мечта, предполагам би трябвало да изберете първия вариант. Естествено това ще ви струва пари. Но избора да сте в ръцете на фризьор който ще ви преобрази и ще ви направи различни. Гримьорът ще направи визията ви зашеметяваща. Модния стилист ще ви направи единствена и незабравима. Предполагам фотографа ще си разбира от техниката и вместо да си човърка в менютата през цялата фотосесия той ще снима и ще направи красотата ви запечатана във вечността.
http://www.tdimitrov.com/
http://www.fotolinia.com/

Фотомодели модна фотография!

TDimitrov

според един велик фотограф на модната фотография Професионална фото сесия е когато на фотографа получава пари за положения труд. А ако не взема пари не е професионална фото сесията хахахаха
http://www.tdimitrov.com/
http://www.fotolinia.com/

Фотомодели модна фотография!

ivansemkov88

След Франция, вече и в България, Симон Вартерян предлага професионална фотография на достъпни цени в единственото модерно и професионално оборудвано фотографско студио позволяващо фотосесия на СВЕТОВНО ниво. Успех на участниците в SV studio ltd.

1skads

Quote
Всяко начало е трудно и отговорно. Живота на модела и неговото развитие като такъв е дълъг и труден. Кой от вариантите е по-добър:1. Професионална фотосесия - изготвена от екип и доказали се професионалисти.2. Фото сесия Какво би било по-добре за един нов фотомодел да се снима много пъти при непрофесионалисти или да направи няколко фотосесии при екип занимаващ се с това. Предполагам и двата варианта ще си имат привърженици. Ако търсите нещо различно просто ей така за да има тръпка, предполагам втория вариант ще е удобен. Много фотосесии в паркове и градинки, евентуално снимки в хотел или в квартирата на фотографа. Всичко това без да си бъркате в джоба напълно безплатно. Ех че готино снимат ви и тръпката е в кръвта ви!Ако търсите професионална реализация, ако това да сте модел и ваша детска мечта, предполагам би трябвало да изберете първия вариант. Естествено това ще ви струва пари. Но избора да сте в ръцете на фризьор който ще ви преобрази и ще ви направи различни. Гримьорът ще направи визията ви зашеметяваща. Модния стилист ще ви направи единствена и незабравима. Предполагам фотографа ще си разбира от техниката и вместо да си човърка в менютата през цялата фотосесия той ще снима и ще направи красотата ви запечатана във вечността.

Извинявам се за лошия ми език . Вие сте подобни на експерта )))

TDimitrov

много сте хубав на снимката
http://www.tdimitrov.com/
http://www.fotolinia.com/

Фотомодели модна фотография!

bess

#5
21 септември , 2012, 21:57:20 Last Edit: 07 май , 2013, 15:03:53 by bess
Мдааааа, човек като има талант, трябва да работи върху него, за да го развие. Господ и със самосвал да е изсипвал талант - не се ли работи по него - загива.

А тук е работено доста добре, браво  8)

______________________________________________________________________________________________________
Търсеща услуга
Научете как можете да се сдобиете лесно с виза за чужда държава от сайта на агенция ММТравъл http://www.mmtravel.bg/визи/10
Tiande

esquarelle

#6
25 октомври , 2012, 18:33:32 Last Edit: 18 януари , 2013, 10:53:08 by esquarelle
Принципно ако ще се изготвя материал за кандидатстване във фирма, агенция и други, или така нареченото портфолио, по-добре да не се пести много-много а да се наеме професионален фотограф, да снима каквото трябва с окото на цпециалист и така няма да се харчат повече пари, дори може да излезе по-евтино.

Всичко за вашият компютър на едно място | Онлайн магазин Marulka.com за добавки и протеини | SimilarMovies.org - Find movies like your favourites | Л карнитин на добри цени от Марулка

MarianaP


Принципно ако ще се изготвя материал за кандидатстване във фирма, агенция и други, или така нареченото портфолио, по-добре да не се пести много-много а да се наеме професионален фотограф, да снима каквото трябва с окото на цпециалист и така няма да се харчат повече пари, дори може да излезе по-евтино.


Глупости. Защо за портфолио е нужно да се прави професионална снимка?

marin-ov

Съгласен съм с последния коментар!

iva555

Според мен не е нужно да е професионална, но определено по-грабва вниманието :)

Go Up