20 май , 2024, 05:02:40

News:

Sofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата модаSofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата мода
https://news.fashion.bg/article/11687/17/Sofia-Fashion-Week-2015-novata-destinacia-na-visshata-moda


Забавна браузър игричка.

Started by spunk, 05 март , 2010, 02:31:24

« назад - напред »
Go Down

spunk

05 март , 2010, 02:31:24 Last Edit: 09 март , 2010, 16:05:46 by spunk
Ако играете онлайн игрички четете, ако не играте ще започнете :D Зарибявката за която ви говоря се казва eRepublik и е браузър игричка обновяваща се на 24 часа, точно в 10:00h българско време и отнемаща не повече от 1-2 минути на ден. Играта е копие на реалния живот в интернет. При регистрацията си ставате граждани надявам се на България, като в началото сте "бебета" и сте малко ограничени в полето на действие. В тези първи дни ще можете единствено да работите и да тренирате, но хубавото е, че във виртуалния свят ще порастнете само за броени дни. Развитието ви като виртуален гражданин може да премине през успешна политическа кариера, да членувате в партия или създадете собствена такава, да стигнете до депутаското кресло или дори да станете президент на собствената си държава(Естествено трябва да си заслужите доверието на 10-те хиляди български избиратели, защото президентските избори са доста оспорвани). Ако политиката не ви влече можете да се превърнете в известен журналист създавайки свой собствен вестник и пишейки статии в него достигащи до хиляди играчи, а всички знаем на какво са способни медиите, а в еРепублик те не са институция за пренебрегване. Разбира се бизнесът и страстта към печеленето на пари не са за изпускане и може би са най-интересната част от играта. Можете да създавате собствени компании, а дори и да припечелвате допълнително чрез спекулации на валутния пазар. Можете да заложите на тренировките и битките и да станете заслужил военен в Българската армия и да отдадете "живота си" за запазването на териториалната цялост на еБългария. Тук трябва да спомена, че до скоро бяхме окупирани от румънците, а и гърците точат лиги за нашата територия, така че има какво да дадете за да опазим земите си. За щастие успяхме да се освободим с помощта на нашите съюзници, но опасността далеч не е преминала. А и забравих да спомена, че играта е безплатна. Ще спра до тук, няма да ви разказвам всичко все пак:) В течение на играта ще разберете повече за механизмите й. Най-готиното е, че е много опростена и същевременно доста сполучливо отразява реалният ни живот във виртуалното пространство. Е забавлявайте се:) И винаги можете да ми пишете, ако имате въпроси.

Ето линк който ще ви помогне с напътствия за първите дни, а вътре има и 2 наръчника за начинаещи който могат да ви бъдат полезни: http://tinyurl.com/ycym64o

Ето и линк към българският форум на играта:
http://forum.ebulgaria.biz/

spunk

Вече е преведена играта: "Смяната на езика става когато излезете от акаунта си, след това щракате на българското знаменце което се намира най - отгоре на началната страница и пак влезете в играта."

spunk

Някой, ако има нужда от помощ да ми пише в играта. Може да ме намери като spunk bg:)

georgiperov80

Много хубава игричка, браво! Вече съм запален фен.

spunk

Някой разцъква ли още?

msss

Зарибявка и то голяма е това.

ivansemkov88

Даа, играта изглежда интересна, туко що започнах с food factory. ИСкам съвети от по-опитни ако може, за да знам как да напредна бързо, мерси :)

TheIronMan

Много хубава игричка.Мисля,че ще е по-яко и ако прилагаме текста на дадената песен за която сме писали.Има много теми за текстове.но вс епак тук са специални песни.

robobobo

#8
07 февруари , 2013, 21:56:41 Last Edit: 27 март , 2016, 23:05:46 by robobobo


Здравейте, приятели! Преди 1 месец се оженихме с любовта на живота ми и се доверихме на услугите на сватбена агенция Варна. Ще ви кажа, че бяхме изключително доволни от професионализмът им. Получихме огромен брой подаръци, но най-много ни допадна този на нейния приятел Петър - той се беше спрял на един от висококачествените функционални влагоуловители на пазара. Отидохме на меден месец в Париж и останахме доволни. След като се стъпихме на родна земя си взех нов телефон и по този случай беше необходимо да се разровя за калъфи за мобилни телефони. Най-значимото нещо, което ще предложа на всички, e фирмата за кетъринг Варна - Full Catering. Направиха перфектно събирането на нашата фирма и всички останаха смаяни.


ivo01

Сайта за вратите е страхотен!

Go Up