www.bgunique.com

Started by Still, 03 март , 2010, 17:01:15

« назад - напред »
Go Down

Still

BGUNIQUE - Уникалният онлайн магазин

Електронни цигари, цветни лещи, дрехи и аксесоари за домашни любимци и още! BGUNIQUE е онлайн магазин и е директен вносител на предлаганите продукти. Уникално атрактивни продукти на един клик разстояние. Всички продукти при нас са с търговска гаранция.

Електронна цигара на цена от 48 лв.! Нова електронна цигара - пълен комплект с подарък 20 пълнителя! Всички продукти са с гаранция! Пуши здравословно! Вземи в промоция - за 48 лв. пълен комплект и 20 филтъра подарък, равняващи се на 8 кутии цигари!
Продавам още филтри за електронни цигари, батерия и зарядно за електронни цигари.

Продавамe дрехи за домашни любимци: Качествени и модерни - цени от 10лв. Облекло, обувки, играчки, легло и аксесоари за куче.
Разнообразие от продукти на разумни цени. Експресна доставка до цялата страна.

Уникални лещи за очи, на уникална цена от 40 лв. Едногодишни качествени и разнообразни - класически цветове и екзотични. Лещите са с гаранция и сертификат за качество и безопасност!
Сини лещи, зелени лещи, лилави лещи, жълти лещи, лещи футболна топка, сиво-черни лещи, лилаво-черно и черно-сини лещи. Кутийка за съхранение на лещи. Поръчай и вземи 10% отстъпка сега! Експресна доставка до цялата страна. Поръчай по телефон, скайп или сайта.
www.bgunique.com
тел. 0885302955
скайп: aia_dilemma

online-obuvki.com

Много полезен сайт

Go Up