04 декември , 2022, 06:32:59

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Хороскоп на Апостол Апостолов за 2010 година

Started by apostoloff, 02 януари , 2010, 18:39:04

« назад - напред »
Go Down

apostoloff

НАЙ- ТОЧНАТА ПРОГНОЗА


Строго погледнато, групова астрология НЯМА. Така или иначе повечето хора се увличат точно по тази групова или, ако щете, медийната астрология, която си е чиста проба лъже- астрология...

Обаче! Живеем в условията на пазарна икономика, а един от най- важните закони на тази икономика е законът за търсенето и предлагането. Казано другояче, щом в някой сектор на обществения или стопанския живот възникне търсене, то трябва да бъде  задоволено. Само този закон оправдава съществуването на така наречената вулгарна (или групова) астрология, с която боравят медиите.

И така, появиха се вече доста прогнози за 2010 година и след като разгледах повечето от тях, аз съм склонен да се съглася с тази:

Новата 2010 година ще премине под знака на Тигъра. Тя обещава да бъде много интересна: сериозни промени ще засегнат всички сфери от живота на хората.

За Овните 2010 година ще премине незабелязано - тя ще бъде логично продължение на събитията, които са се извършвали по-рано. Но тази година ще бъде по-сполучлива, при условие, че Овните проявят такива качества като търпение и самодисциплина и сами се борят за реализирането на целите си. Много успешни през новата година ще бъдат бизнес пътуванията и пътешествията. Личният живот обещава де бъде спокоен и приятен. Дори най-безнадеждните романтични отношения ще се разрешат идеално.


Представителите на Телеца в годината на Тигъра ще бъдат заети с домакински и семейни дела, а също така с изясняване на отношенията си с роднините. Те трябва да се постараят да възобновят изгубените роднински връзки, да заздравят отношенията си с родителите. Това ще повлияе не само на тяхното емоционално състояние, но и на работата им. Тези Телци, които искат да започнат живота си от ,,нулата", накрая ще успеят да осъществят това свое желание. Началото на 2010 година е благодатно за нови начинания. Всичко, което те замислят през този период, ще им донесе успех.


На Близнаците ще се наложи да обуздаят своята активност и по-дълбоко да се потопят в чувствата си. Новите им контакти ще бъдат малко - дори и тези, които са свързани с бизнеса. Пътуванията също няма да бъдат много и при това не винаги успешни. Но Близнаците няма да се чувстват зле - те ще успеят да открият удоволствието в тази временна изолация. Кариерата им ще се развива успешно, макар и без видим пробив напред, тя ще остане стабилна. Личният им живот също ще бъде по-успешен в сравнение с предходната година. Любовните им отношения ще се заздравят и подобрят. Някои Близнаци отново ще повярват в приказките.


През 2010 година Раците ще имат парични загуби. Затова те трябва да бъдат много внимателни със своя бюджет. Загубите ще бъдат свързани с приятни покупки - за дома, за семейството и т. н. Раците ще се заинтересуват през новата година от здравословния начин на живот: те ще започнат диета, ще се погрижат за своята фигура и тегло. Ако в края на 2009 година са страдали от някакво заболяване, през 2010 ще се избавят от него. Работните въпроси ще се решават без особени проблеми. Ракът ще има нови възможности за израстване и повишаване на заплатата. Що се отнася до личния му живот, той ще протича мирно и тихо.


На неуморния Лъв ще му бъде доста трудно през годината на Тигъра. Но вятърът на промяната ще се усеща във въздуха и нещата постепенно ще се нареждат. Ще се появят нови шансове за реализиране на собствените таланти. Много Лъвове ще искат да променят своя външен вид. Те не трябва да се противопоставят на това свое желание. Не са изключени и щастливите случайности: от успешни запознанства до печалби от лотарията. В личния си живот Лъвът ще бъде заобиколен от много обожатели. Дамите могат да започнат връзка с мъж, който е много по-възрастен от тях, но който ще им помогне да се издигнат и станат по-влиятелни.


(Следва продължение)


АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
***************

Апостол Апостолов

www.SuperAstro.net

Go Up