Как да започнеш в модния бизнеса?

Started by ПсихопЬт, 19 ноември , 2009, 01:14:46

« назад - напред »
Go Down

ПсихопЬт

Интересно ми е, в самото начало, когато на човек му хрумне "Искам да се занимавам с моделство.", как да се покаже на различните агенции и да разбере коя какво му предлага/ако приемем, че го харесват/? Какви са "неписаните правила" ако въобще има такива в България???  ???

sa66o

Аз скоро се замислих и моделството ми се стори инересно занимание.Наясно съм ,че не е лесна работа,пък и не всеки е подходящ.Ще се радвам,ако аз съм и бих опитал,но се чудя дали може да се съчетава с учене,защото съм редовен студент.Ще съм благодарен,ако някои в този форум ми разясни естеството на работата на модела,да сподели личен опит или да ме посъветва как да постъпя - да проверя ли късмета си.  ;) Благодаря предварително!!!

Obsession Model Agency

Здравейте!
За да започнете своята кариера е необходимо да изберете агенция, която да развива и напътства Вашата кариета, както и да Ви осигурява ангажименти. Изборът зависи изцяло от Вас- проучете и изберете. Обадете се в агенцията и заявете своето желание. Те ще Ви поканят на кастинг и ще Ви предложат курс на обучение. Обучението е необходимо, за да навлезе бъдещият модел в тънкостите на професията- походка, поведение, отношение и т.н. Този курс обикновено се заплаща. След обучението се прави пробна фотосесия и оттам нататък нещата остават в ръцете на мениджърите.
Obsession Model Agency
gsm: 0887 218 320
e-mail: obsessionagency@abv.bg

Go Up