Да отглеждаш бебето си "еко" е мода?

Started by lisakumalisa, 20 октомври , 2009, 14:40:25

« назад - напред »
Go Down

lisakumalisa

Този постинг е вдъхновен от две основи и неоспорими тези:

Наскоро попаднах на един постинг, който ме накара да се замисля- здравето или модата? Кое е по-важно?Или може би и двете и това не са две изключващи се неща?

Ето и постинга, който прочетох (ако модераторите разрешават да цитирам) в блога на Органик Продъктс (www.organicproducts.bg).

1. Детските еко-дрешки са  по-добрият избор на всяка майка- както за здравето на нейното дете, така и за неговото бъдеще, за да живее в един по-чист от химикали свят. В малко по-глобален план (и по-малко егоистичен) екологичното производство и справедливото заплащане на труда ще дадат шанс на много семейства в Индия да живеят по-хубав живот.

2. Отглеждането на бебета и деца в екологично чисти условия, с био храни и козметика и облечено в еко дрешки е също и социално явление, можем да го наречем дори - ,,мода".

Най-хубаво е когато тези две идеи успешно се съчетават в детските ни дрешки ни от 100% органичен памук. Защото освен, че детски еко-дрешки са в безспорно актуалните за сезона цветове и дизайни и са много красиви; също толкова важно е и че те дразнят кожата, защото в производството им не са изпозвани вредни химикали.

Go Up