24 юни , 2024, 05:36:01

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Този бутик!!!

Started by AMF, 17 април , 2009, 13:29:36

« назад - напред »
Go Down

AMF

Моля да споделите мнението си, само аз ли виждам някакъв абсурд тук!?  :o
Вижте детайлната снимки и другите в кагетогия "топ" (от трико, в раздел "текстил"  ;D )
Наистина ми е интересно мнението ви!!

http://www.amenti-bg.com/index.php?page=7&id_item=1

kamidino

Ами живеем в АБСУРДИСТАН ::)
В нашата мила страна всеки може да прави каквото си поиска, стига да има пари.
"колекцията си от уникални, ръчно изработени с много въображение и вкус, облекло и аксесоари. "Може да са ръчно изработени, но се виждат машинен шев и розички, които се купуват на кило ;)Къде са въображението и вкуса-друга тема.Ако на някой му се стори мако остър моя коментар-моля да ме извини 8)

AMF

 М да..... аз бях впечатлена от изработката и от това, че струва ми се готови потничета за по 3 лв са накичени и поизрязани тук-там... "с много въображение и ....вкус" ли беше  ;D

Бончо

А аз все си мисля, че ако вземете по същия начин да се заглеждате в изработката и материалите на онези фирми с гръмки имена и високопарни описания, може доста повече забележки да направите!

VIOLINA

То се вижда че това са боклуци. Като изработка и визия. Не не са купувани от някъде по 3 лв. Има много гаражи и цехчета, които бълват такъв кич. По-лошото е че има кой да ги купува. Коментара че и при модните марки може да се видят дрехи с дори по-лошо качество не го споделям. Чак такова нещо не може да се види при марки. За мене обаче по-интересен е въпроса на какви цени се предлагат тези модели - над 60лв за един потник! Абе хора , вие луди ли сте? Кой купува, бе?!! Ама те са си платили да им направят сайта /он-лайн магазина/ минимум 2500-3000лв.,нали трябва да ги избиват някак!Но има хора да купуват тези неща, колкото и да е странно има магазини в които се продават страхотни боклуци!

Бончо


....... Коментара че и при модните марки може да се видят дрехи с дори по-лошо качество не го споделям. Чак такова нещо не може да се види при марки.


Ами аз съм виждал! А най-фрапиращото което видях беше преди няколко години на ревю на Триумф на мострения панаир в Пловдив, че прашката на една от манекенките, отзад беше доста по-изрязана от едната страна и първата мисъл която ми мина бе, че се е набрала нещо, но не беше!

VIOLINA

Бончо, коментара ти е несериозен. Как може на ревю да си видял дефект в бельото на момичето! Да не си я събувал послле? Само така може да се сравнят двете извивки при прашка. Въображението какво не прави!

Maicheto

Здравейте аз искам да Ви попитам дали някой е чувал за "Кокетна.ком" или нещо такова?Сайта им е http://butik.free.bg/  , но аз лично за първи път ги срещам..една приятелка ми каза че са нова фирма .Аз съм още леко песимистично настроена към тях не ги познавам...А вие можете ли да ми кажете нещо за тях ..?:)

petursaev

Ами нишо не сум чувал за тях досега. :-\

sleazystudio


Здравейте аз искам да Ви попитам дали някой е чувал за "Кокетна.ком" или нещо такова?Сайта им е http://butik.free.bg/  , но аз лично за първи път ги срещам..една приятелка ми каза че са нова фирма .Аз съм още леко песимистично настроена към тях не ги познавам...А вие можете ли да ми кажете нещо за тях ..?:)

Като им гледам сайта:
Отиваш до Илиянци и  решаваш проблема.

kamidino

Замислих се над словосъчетанието "бутик на едро".
Що е то бутикова дреха и как се пазарува на едро?! Само на мен ли ми звучи странно?
Но хвала на тези търговци-напипали са добра ниша-фолкпевачки и "дами" от площад "Македония"
не са от хората, които биха се лишили от нов гардероб в кризата!

fashionistta

Бутик на едро е интересно понятие! :)Но да не забравяме,че има много клиенти за този тип бутикова мода и има нужда от този тип бутици! :)
www.ffstyle.bg - Мода и Аксесоари

Go Up