Идва краят на електронната поща!

Started by apostoloff, 07 октомври , 2009, 04:59:12

« назад - напред »
Go Down

apostoloff

ЩЕ СЕ СБОГУВАМЕ ЛИ С ДОБРИЯ СТАР И- МЕЙЛ?

Нов продукт на Google май ще изпрати електронната поща в миналото. Този продукт се нарича Google Wave и съчетава в себе си най-добрите качества на имейла, есемесите, социалните мрежи и съвместното редактиране на документи.

Наричат го още отсега ,,персонален инструмент за комуникация и сътрудничество". Продуктът Google Wave бе представен за пръв път на конференция на технолози през май. Сега ще бъде предоставен на водещи програмисти, за да изгладят те всички евентуални дефекти.

Приложението е разработено в Австралия от братята Йенс и Ларс Расмусен, които изиграха ключова роля в създаването на Google Earth. "Google Wave ще направи с и- мейла това, което компютърът направи с пишещата машина", казват по този повод изобретателите.

С помощта на новия продукт човек може да създаде ,,вълна" и да приобщи към нея други хора. Всички ще могат да общуват и да си сътрудничат, като използват текст в различни формати, снимки, фийдове и пр. Могат освен това да се редактират документи в реално време. Google Wave съдържа и вграден инструмент за превод на 40 езика.

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
***************

Апостол Апостолов

www.SuperAstro.net

online-obuvki.com

не вервам скоро да дойде края, престави си колко администратори ще останат без работа

apostoloff

Дойде, дойде! Аз и много други като мен вече усилено се ползват от невероятната нова бъзможност, предоставена ни от Google.
***************

Апостол Апостолов

www.SuperAstro.net

Go Up