Парфюми онлайн

Started by didi1, 17 юли , 2009, 14:17:09

« назад - напред »
Go Down

Маргарита

#16
17 май , 2013, 10:23:27 Last Edit: 23 май , 2013, 12:26:08 by Маргарита

ментета :)


от къде си толкова сигурна пробвала ли си?
стоманена бижутерия

antonitot

Пробвала тя само говори без да знае!

diontio

А как може да се гарантира за качеството на парфюмите!

just_smile

Има много сайтове, в които се предлагат маркови парфюми, но има и такив, които предлагат само ментета, но то си и личи само като погледнеш в самия сайт няма как всички парфюми да са на една и съща цена.

feria

На много ментета се натъквам в последно време. Само като видя цените и ми става ясно, не може един качествен парфюм да струва 20 лв. колкото и намален да е той. Последните ми няколко покупки са от този сайт http://www.ivis.bg/%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%84%D1%8E%D0%BC%D0%B8/ До сега не съм имала проблем с тях :) Освен това имат ежедневни промоции на козметика на много атрактивни цени.

niokit

Права си няма как за 20 лв да е качествен!

kemelo

20 лв е много евтино, но аз често си почървам от такива сайтове!

IGcosmetics

Ето и от мен едно сайтче, което не намерих тук - http://www.igcosmetics.com/

Над 290 аромата, реплики на оригинални парфюми. Има такива, които не са трайни или имат известна разлика с оригинала, но са много малко, а и при запитване винаги ви казват, за разлика или трайност... Чиста работа и така знаеш какво пазаруваш. Парфюмите са производство на Заг Зодиак, които имат много магазини из цялата страна, и голям износ в чужбина. Концентрацията на парфюмните субстанции е много висока - 18%, което е сигурен знак за трайност. Доставка до дома или офиса за цялата страна!!

gabriellin

Последния сайт е интересен!

kopyrko

Много ми харесва благодаря за споделянето!

ceconiti

Много добро сайтче!


dim

Разглеждах днес един сайт http://drops.bg/ ,има изгодни цени и безплатна доставка,някои да е поръчвал? :o ::)

coollife

Здравейте, реших да потърся в Гуугъл мнения за сайтове за парфюми и да споделя своето. Попаднах на този форум и реших да напиша и аз един коментар, тъй като доста често пазарувам парфюми за себе си или за подарък. Искам да препоръчам на всички онлайн магазина http://www.parfumi-shop.net/. Надежден е, и си поръчвам от него вече близо година. Продуктите са от 50 лв до 300 лв. Качеството е перфектно и са трайни. Няма да сбъркате, ако и вие си купите от там. Ако желаете да попитате за някой конкретен веднага ще отговоря (стига да съм го ползвал). Успех на всички, ще гледам поне веднъж седмично да съм активен, за да отговарям на мненията Ви!
Приятен ден!

Go Up