Парфюми онлайн

Started by didi1, 17 юли , 2009, 14:17:09

« назад - напред »
Go Down

didi1

Здравейте!Искам да споделя с вас един нов сайт за парфюми и тестери!
http://mega-shops.com
Преди два дни си поръчах няколко парфюма от там и съм много доволна, на ниски цени са и са доста трайни!
Казаха ми че парфюите са внос от Дубай и за това са на такива ниски цини.Но да ви кажа няма никаква разлика от тези които продават в мола и в е-магазина, разликата е в парите!
Взех и на мъжът ми тестер на Булгари Аква много е траен!
Оптайте, много са коректни!!!

dg_perfume

И аз искам да споделя с вас един нов сайт за парфюми http://www.topstoki.com/ .Преди няколко дни си поръчах няколко парфюма от там и съм много доволна, на ниски цени са и са доста трайни!

online-obuvki.com

първият линк не работи нещо, а във вторият има интересни неща

7karina


qzo

наз редовно си поръчвам парфюми от www.rayabg.com , парфюмите там са реплики , но са 1 към 1 с оригиналите , разликата е само в трайността , траят около 7-8 часа , което за цената си е мн добре , като шише и опаковка са 100% като оригиналите , даже и ароматите им са същите ! това го казвам понеже ползвам и оригинали от Германия и тези реплики и съм изключително доволен.

Дано съм ви бил полезен !

ladyinstyle

#5
28 ноември , 2010, 15:16:29 Last Edit: 12 август , 2011, 13:55:34 by krassyo
да, благодаря


avrora

#6
19 декември , 2010, 03:34:53 Last Edit: 12 август , 2011, 13:48:53 by krassyo
Да, има някои неща дето май  ще ми харесат  :D

azsum

#7
10 февруари , 2011, 17:02:35 Last Edit: 10 февруари , 2011, 17:04:17 by azsum
Парфюмите са оргинални и аз лично нямам доверие но реших да пробвам и веднъж  реших, разрових се из нета попаднах на сайт с хубав дизаин и лесно се ориентирах в него- поръчах  парфюм  онлайн и няма 5 и ми звъннаха на тела, на другия ден го доставиха(като не съм плащал за доставката) пробвах парфюма и останах доста очерован от миризмата му и от опаковката имаше всички баркодове и попитах и човек дето пордава парюми и каза че 6-точки. В България всеки плюе и хората, който  се опитват да започнат нещо иновационно и нямат самозъзнанието да пазаруват Онлайн и нямат и желание да се научи бай Ганио. Ако някой иска да си провери - www.euforia.bg

Pavleta

Здравейте
и аз намерих един страхотен сайт за онлайн парфюми, но не го намирам сега да споделя. Поръчах си страхотен парфюм на Нина Ричи оттам. Сега само за запис, а после ще го търся и ще слагам линк. Ето и един поздрав от мен:fragrisima

Заповядайте в един ароматизиран сайт, в който ще намерите пълен каталог с парфюми и всичко онова, което кара хората да усещат света по един различен и по-красив начин. Парфюми от различни марки, парфюми за мъже и жени, качествени парфюми.

www.fragrisima.com

Pepi_G

Аз си пазарувам от www.mysense.bg и съм много доволна. Парфюмите са оригинални и често правят промоции

trop40

Аз пазарувам от тук http://euforia.bg/

mira123


И аз искам да споделя с вас един нов сайт за парфюми http://www.topstoki.com/ .Преди няколко дни си поръчах няколко парфюма от там и съм много доволна, на ниски цени са и са доста трайни!


и аз съм пазарувала оттам,наистина са трайни парфюмите  ;)
Sales manager sex shop

venny3

Ментета.
Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса. Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо.

Go Up