22 юли , 2024, 23:01:51

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


БИЖУТА НЕ САМО ЗА АБИТУРИЕНТИ!

Started by fashionreport, 07 април , 2009, 22:20:03

« назад - напред »
Go Down

fashionreport

Разгледайте този сайт, заслужава си! www.crystalsdreams.net

stefkana

Тази година съм абитуриентка и си купих сваровски "Морска звезда" за бала...
http://www.glassart-bg.com/index.php?option=com_content&view=article&id=13&Itemid=58


fashionreport

Мили момичета, радвам се за вашите морски звезди на Сваровски! Както виждате в сайта: www.crystalsdreams.net - класата на бижутата със Сваровски кристали е доста по-различна. Скоро ще видите и Бутиковата ни колекция, продавана ексклузивно само от Криста Ел.

fashionreport

Ето и бутиковата колекция, както обещах: www.crystalsdreams.net/onlineshop
Моделите са лимитирани и повечето от тях, могат да се закупят само в онлайн бутика CRYSTAL MYSTIQUE. Великолепно качество и изработка.

sibilastyle

 Като стана въпрос за цените, разгледайте това: sibilastyle.com
Ще се изненадате колко евтини могат да са бижутата с кристали Сваровски.

fashionreport

Ами да, има евтини и скъпи модели! Зависи кой какво харесва...

fashionreport

Не е хубаво така да коментирате - кое е със съмнително качество и кое не е! В изработката на всяко едно бижу, на всяка една фирма - е вложен материал, труд и време... Някои бижута са изработени от неблагородни метали и затова цената е по-ниска, но пак има вложен труд, нали?
Интересно ми е само защо бижутата, които харесвате /на Апрейн/- са с толкова ниски цени? Да не би да са производство на държава, където ръчният труд не струва нищо, особено когато поръчките са в огромни количества?
Относно цените в Crystal Mystique www.crystalsdreams.net/onlineshop, моля Ви, проверете борсовите цени в момента на Среброто и на Родий... Все пак трябва да се прави разлика между луксозни бижута и имитационна бижутерия!

Elito

На пазара има разнообразие и избор,така че всеки сам може да реши какво и от къде ще купува.Не е необходимо да се правят такива изказвания между колеги!

fashionreport

Elito, видя ли какво стана! Разбра кой пише "хубавите" писма нали?
Дължиш ми още едно извинение  :D ;) , шегувам се разбира се!

Elito

Да така е-Извинявам се отново!И имам една молба към всички в този форум.Бъдете по-добри,по-позитивни и не правете това,което не желаете на вас да ви направят!

monkata23

Попаднах скоро на този онлайн магазин за бижута и реших да го споделя... Има както бижута Сваровски, така и масова бижутерия - за всеки понещо! Аз си поръчах едно колие и съм много доволна... :)

eyeful

Ако пък ви е омръзнало от еднакви бижута на сваровски, по-добре си купете нещо дизайнерско, поне ще е уникално и различно. Мога да препоръчам този магазин http://www.facebook.com/JewelryAsh ; http://www.ashjewelry.info/

kir40

#12
25 април , 2013, 08:37:49 Last Edit: 07 май , 2013, 09:37:09 by kir40
Доста впечатляващи предложения мисля да се възползвам от някое климатици,за подарък разбира се ;D ;D ;D

kalont

От климатиците ли ще се възползваш?

s7efani

Този сайт - http://www.crystalsdreams.net/ - маи изобщо не работи. Нито се отваря продукт, нито цена виждам, да не кажа колко нескопосано е направен с тази грозна картинка за слайд.
Мястото на жената е в леглото

Go Up