28 януари , 2021, 00:37:22

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Конкурса Мис България 2009 беше КОРУМПИРАН

Started by nqkoi_si, 15 март , 2009, 22:50:53

« назад - напред »
Go Down

nqkoi_si

За пореден път съм разочарован от България след удара на Евровизия с оня "Певец" сега решиха и да се гаврят с нашата гордост от дълбоки времена а именно красотата на българската жена.Аз съм ужасен как може да е на последно място и да стане на първо за минути и на смс-и и проценти не вярвам.Просто наи грозната с най големия задник спечели.ИСКАМ ВСЕКИ КОЙТО ВИДИ ТАЗИ ТЕМА ДА ПИШЕ КАКВО МИСЛИ И НА КОЯ Е СИМПАТИЗИРАЛ НАЙ МНОГО ?

krassyo

Не е лошо момичето.
Въпрос на вкус - а за вкусовете не се спори.
Носят се слухове че гърдите и били изкуствени .... но каквито и да са - добре изглеждат.



Stella

Аз лично бях за Елица от Две Могили. Тя със сигурност може да вземе награда от световен конкурс. За Антония съм съгласна, че не става за мис, особено в лице ...

silvia

Ако някой не е гледал конкурса, можете да се информирате от тук http://news.fashion.bg/article/1799/miss-Bulgaria-2009-Antonia-Petrova. Аз също бях за Елица.
-- www.fashion.bg - Българският моден портал --

annna

Хеи хора,видиахте ли какав киликандзер "избрахме"за Мис Булгариа....Леле,само красотата на булгарката ни бе6е останала като не6то положително,с което сме известни по света,вси4ко останало е минуси.И сега с това моми4е сме на пат да развен4аем и това твардение.Ужас,не се ли притесниават поне малко организаторите на този конкурс как безо4ливо лажат хората.До последно моми4ето бе6е на трето миасто по гласове(смс-и),как е вазможно да се обарне така барзо резултата?
Има6е доста по-хубави моми4ета от неиа,ваоб6те да не се заблуждава таиа нито,4е е умна(не знае кога БГ е влезнала в Европеискиа саиуз),нито 4е е красива.Наи-вероиатно или родителите са и платили титлата или ниакои богат батко иа спонсорира.Как може да избират произволно кои да представлиава Булгариа на световен конкурс за красота,да иа изберат за Мис КИЛИКАНДЗЕР бе.Егати гаската!!!

fAsHiOn_DivA

Според мен момичето не е грозно,но не най-красивата българка!Момичето то Бургас,което беше на финала беше 100 пъти по-красиво и чаровно!Но според мен представите за красота на българина са силиконови гърди,руса коса и пищни усни...Но какво да се прави.Но може и да е умна щом е с две висши образования! 8)

fashionistta

Определено не е най-красивата българка
www.ffstyle.bg - Мода и Аксесоари

maryela

Не ми харесва  :o

SlavinnaFashion

Всяка жена си има собствена красота, която някой оценят, а други не!

Go Up