15 юли , 2024, 13:48:02

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Конкурса Мис България 2009 беше КОРУМПИРАН

Started by nqkoi_si, 15 март , 2009, 22:50:53

« назад - напред »
Go Down

nqkoi_si

За пореден път съм разочарован от България след удара на Евровизия с оня "Певец" сега решиха и да се гаврят с нашата гордост от дълбоки времена а именно красотата на българската жена.Аз съм ужасен как може да е на последно място и да стане на първо за минути и на смс-и и проценти не вярвам.Просто наи грозната с най големия задник спечели.ИСКАМ ВСЕКИ КОЙТО ВИДИ ТАЗИ ТЕМА ДА ПИШЕ КАКВО МИСЛИ И НА КОЯ Е СИМПАТИЗИРАЛ НАЙ МНОГО ?

krassyo

Не е лошо момичето.
Въпрос на вкус - а за вкусовете не се спори.
Носят се слухове че гърдите и били изкуствени .... но каквито и да са - добре изглеждат.Stella

Аз лично бях за Елица от Две Могили. Тя със сигурност може да вземе награда от световен конкурс. За Антония съм съгласна, че не става за мис, особено в лице ...

silvia

Ако някой не е гледал конкурса, можете да се информирате от тук http://news.fashion.bg/article/1799/miss-Bulgaria-2009-Antonia-Petrova. Аз също бях за Елица.
-- www.fashion.bg - Българският моден портал --

annna

Хеи хора,видиахте ли какав киликандзер "избрахме"за Мис Булгариа....Леле,само красотата на булгарката ни бе6е останала като не6то положително,с което сме известни по света,вси4ко останало е минуси.И сега с това моми4е сме на пат да развен4аем и това твардение.Ужас,не се ли притесниават поне малко организаторите на този конкурс как безо4ливо лажат хората.До последно моми4ето бе6е на трето миасто по гласове(смс-и),как е вазможно да се обарне така барзо резултата?
Има6е доста по-хубави моми4ета от неиа,ваоб6те да не се заблуждава таиа нито,4е е умна(не знае кога БГ е влезнала в Европеискиа саиуз),нито 4е е красива.Наи-вероиатно или родителите са и платили титлата или ниакои богат батко иа спонсорира.Как може да избират произволно кои да представлиава Булгариа на световен конкурс за красота,да иа изберат за Мис КИЛИКАНДЗЕР бе.Егати гаската!!!

fAsHiOn_DivA

Според мен момичето не е грозно,но не най-красивата българка!Момичето то Бургас,което беше на финала беше 100 пъти по-красиво и чаровно!Но според мен представите за красота на българина са силиконови гърди,руса коса и пищни усни...Но какво да се прави.Но може и да е умна щом е с две висши образования! 8)

fashionistta

Определено не е най-красивата българка
www.ffstyle.bg - Мода и Аксесоари

maryela

Не ми харесва  :o

SlavinnaFashion

Всяка жена си има собствена красота, която някой оценят, а други не!

Go Up