19 август , 2022, 23:26:32

News:

Sofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата модаSofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата мода
https://news.fashion.bg/article/11687/17/Sofia-Fashion-Week-2015-novata-destinacia-na-visshata-moda


КУ- КУ

Started by apostoloff, 04 март , 2009, 04:39:54

« назад - напред »
Go Down

apostoloff

                ДЕФИНИЦИЯ НА ЕЖЕДНЕВНАТА ЛУДОСТВсички ние искаме да подобрим финансовото си състояние. Това е напълно естествено, в това няма нищо лошо. Обаче! За да получиш нещо, което нямаш, трябва да извършиш нещо, което никога не си вършил преди!

Повечето хора повтарят ЕЖЕДНЕВНО едни и същи действия, като очакват ТАКА да спечелят много пари. Ето това вече си е чиста проба лудост, защото, когато човек върши нещо отново и отново (и то по един и същи начин), той не бива да очаква крайният резултат от неговите действия  да е по- добър или  по- различен!

Няколко примера... Ако една работа ти носи определена заплата, то тази заплата ще си остане същата, колкото и често да повтаряш действията си на работното място. Много служители работят на едно и също място, като се надяват да стане някакво чудо и те изведнъж да се сдобият с повече пари. Да, ама не. Чудеса стават само в приказките.

Ако човек смени работното си място, той в най- добрия случай ще намери краткотрайно разрешение на един ТРАЕН проблем. Е да, можете да започнете работа на две места. Че и на три! Стига да имате сили за това.
Но вие трябва да знаете и да помните едно: да продаваш времето, което ти е отредено на този свят, за пари, е една много лоша идея. Ето това си е чиста проба ежедневна ЛУДОСТ!

Ако ви повишат заплатата, автоматично ще повишат и данъците ви. Успоредно с това неусетно ще нараснат и вашите разходи. Проблемът остава, а той е следният: как да инвестираш в себе си, като от тъмно до тъмно работиш за някаква фирма или за държавата? Защото инвестицията в самия теб е истинският изход от този налудничав лабиринт.


Всеки един от нас може да разсече този гордиев възел от раз. Изходът от цялата тази лудост в наши дни се нарича ИНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГ. Когато човек работи за себе си, а не за другите, той е на правилния път. Защото така и само така той може да се развива, да подобрява качеството на своя бизнес, а оттам и качеството на живота си. В това се състои цялото величие на магията, наречена ИНТЕРНЕТ БИЗНЕС!


АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
***************

Апостол Апостолов

www.SuperAstro.net

Go Up