16 юни , 2024, 20:12:27

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


CAD-CAM система

Started by kamidino, 02 март , 2009, 12:17:43

« назад - напред »
Go Down

ZlatetoOnline


Аз искам да се  обуча на тази системаКажете моля от къде и как  мога да намеря материали  поне на първо време за обща колтура -на принципа, проба грешка!


Здравей Полина!
Аз се нуждая от конструктор-моделиер,ако можеш да ми изпратиш някакви твои кординати?

lili_milli

Здравейте на всички!
Виждам ,че всички сте доста "на ти" със CAD - системите, а мен ме интересува дали има подходяща програма за  конструиране на модели  за индивидуални поръчки ?
Имам собствено ателие и  разнообразието от модели и "размери" е голямо.
Много ми се иска да "съкратя "времето за конструиране. Благодаря предварително!

                         

bebolinkata

бих искала да попитам от къде мога са си сваля тази система ако мойе разбира се

mis13studio

www.microdor.com   За конструктори, които искат да работят на българска нова съвременно написана и постоянно развваща се програма. Влезте на сайта изтеглете си "демо" и ми званнете, за повеце инфо. Успех!

abbaa

ЗАМЕНЯМ, ОПТИТЕКС, ЛЕКТРА, ГЕРБЕР ИЛИ КАКВАТО ДР. ( :) ПОСЛЕДНА ВЕРСИЯ  :) )  ПРОГРАМКА СИ ИЗБЕРЕТЕ ЗА ПЛОТЕР ОТ 180 СМ. НАГОРЕ

dessi_sun

Май нещо темичката е замряла?
Желаещи за продължение?????
;)

kamidino

Така си е.Какво да се прави - по-интересно е не кой какво и как произвежда, а как да си рекламираме сайтчето или да се оттървем от пъпките.........не че не е важно, но дали мястото му е в този форум?!

ailun86

Предполагам, че да се научиш да работиш на Лектра или Гербер е доста по-трудно, но пък после дават повече възможности?

Бончо

Има и такива на които е по-лесно да се научиш, а дават повече възможности и от двете заедно!

dessi_sun

#39
17 февруари , 2011, 18:07:00 Last Edit: 19 февруари , 2011, 13:18:20 by dessi_sun
Аз съм работила на Гербер и бих казала,че е доста връткаво. Вярно,че повече се занимавах с моделиране, отколкото с конструиране, но все пак доста заигравки има. сега работя на българската програма Силует Дизайнер там нещата са доста изчистени и ясни,много лесно се работи с нея. Все пак самият факт, че всичко е на бг е достатъчен.  

coldshot

#40
23 февруари , 2011, 16:37:47 Last Edit: 23 февруари , 2011, 18:18:29 by coldshot
Действително програмата на Микродор е доста конкурентоспособна на българския пазар. Разбира се, не ги сравнявам с гигантите в тази сфера, утвърждавали се много години и със сериозен бекграунд, но за парите си продукта, който предлагат определено си струва.
Личи си, че са доста амбициозни, в смисъл следя ги от 2-3 години, бяха доста нива надолу. Бях ги позабравила, но сега като гледам, наистина доста са дръпнали. Всеки месец има ъпгрейди, явно софтуера все още е жив и се поддържа усилено.
Сега-засега сме в процес на обмисляне за закупуване на програмата и все още не сме им клиенти, но тенденцията е такава.  ;)

dessi_sun

#41
25 февруари , 2011, 11:52:50 Last Edit: 25 февруари , 2011, 12:38:08 by dessi_sun
Програмата определено си струва. Както беше казал някой по-нагоре няма много циркаджииски номера, като големите, но на мен лично не ми липсват. Силуета има всичко необходимо за да си създадеш модела който желаеш, колкото и сложен да е, достатъчно е да имаш желание и хъс да му влезеш "под кожата" :)

Go Up