30 март , 2020, 18:23:42

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


DIA fashion house представя:

Started by tailor, 23 ноември , 2008, 21:02:37

« назад - напред »
Go Down

tailor

23 ноември , 2008, 21:02:37 Last Edit: 24 ноември , 2008, 13:30:39 by tailor
Заповядайте на нашия сайт:www.dia.bg,с удоволствие ще задоволим вкуса на всяка дама пожелала да облече нашите облекла.Работим и сас тарговци на едро.Rазполагаме сас пълни серии от xs до xxl

pupita

#1
15 декември , 2008, 22:19:15 Last Edit: 17 януари , 2009, 12:16:44 by pupita
Едно не мога да разбера -как шивашки ателиета,които са се занимавали с поправки на дрехи стават "Модни къщи"?Как платове от месната фабрика"Катекс" стават вносни платове от Италия
?Как самоук шивач става дизайнер?Добре,че се продават списания за кройки като"Бурда" и други с модели за да обогатим българския пазар с перфектни модели и кройки!!!!!                                                                     
ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКИТЕ!!!!

rosinka

#2
26 януари , 2009, 15:39:40 Last Edit: 27 януари , 2009, 08:44:42 by rosinka
Здравейте,посетих вашия магазин и останах много очарована. Толкова хубави дрехи-каде сте се крили до сега бе хора?Купих си палто ,панталон,риза и пуловер.Наистина сам много доволна.Супер сте,продалжавайте все така.

pupita

#3
26 януари , 2009, 19:21:49 Last Edit: 26 януари , 2009, 19:57:59 by pupita
Тук ми намирисва на евтин рекламен трик.

VIOLINA

Пупита, я по-кротко! Може да знаеш повече от другите от къде са платовете и моделите, но мога да те уверя, че имам пред себе си четири модела на тази фирма и са с отлична изработка, линия и материите не се срещат масово. Ти какво си мислиш че прехвалени фирми не ползват остатъци от ишлемета и ги продават като свои? Че не ползват кройки от Бурда? Всички го правят. Важното е че тука се мисли върху моделите, а не като някои фирми 5 години шият един и същ модел, жулят масирана реклама, ревюта и т.н. само сменят плата и формата на джобовете и хората си мислят че кой знае какво купуват! Имам предвид единствено и само фирмата Илтокони от Пловдив! И имат наглостта да показват на собственото си ревю палто на Манго от ишлеме с оригиналния етикет./Имала съм ги в магазина си затова знам със сигурност че е на Манго, а не копие/. Така че като не сте наясно кога и как ви лъжат не се изправяйте толкова, като човека ви кани да му посетите сайта. Въобще като собственик на магазин мога да ви уверя, че търговията се крепи на 50% именно върху незнанието на клиентите какво си струва да купят. Като видят по-лъскав магазин, скъпи цени и си мислят че са купили нещо уникално, а то нито качество, нито плат, нито модела е нещо ново.     

pupita

#5
09 февруари , 2009, 22:03:02 Last Edit: 09 февруари , 2009, 22:12:40 by pupita
VIOLINA,разбирам,4е сте наясно с пазара и пове4ето български модни марки/виждам,4е и консултации давате по форума :)/,но не мислите ли,4е новите марки ,които се опитват да се налагат на пазара трябва да избягат от това те4ение наре4ено BURDA.Незнам какво имате предвит под това,4е тук се "'мисли върху моделите" след като са свалени от списанието 1:1 или изкопирани от някоя друга марка,    но явно в подбора на самия модел.
За информация много добре познавам работата на това ателие,затова казвам това което ми е направило впе4атление.

tailor

Мила Pupita,любопитно ни е откъде познавате "ателието"и нашата работа.Сигурно сте си поръчвали модел от BURDA и ние сме ви го изработили,но това е право на клиента-било е ваше желание.Но вие какво желаете да ви дадем подробна и пълна информация за начина ни на работа.Важното за нас е,че работим и правим модели,подбираме материи и сме различни,МОДЕЛИТЕ СА СИ НАШИ.Явно вашата информация е неточна,сферете си часовника Pupita,като видите нещо различно вместо да го подкрепите трябва да му извадите очите.Ние не се обиждаме от вашите коментари,но мила те са неточни,непълни.Модели на" BURDA"-пазара желае  друго и ние му го даваме.За нас творческото вдъхновение е много важно,но вие не разбирате това и не трябва,това не е за всеки.Хората са за това да пишат,да коментират-ние на никого не пречим,работим с любов и голямо удоволствие.Но на Вас едно ще кажем преди да пишете каквото и да е за нас информирайте се по точно за същността на нашата работа.Все пак ние ви благодарим за коментарите,те не че са ни от полза,но ни карат да се разсмиваме от време на врвме.Така те ни вдъхновяват да правим още по-хубави модели за вас хората които обичат да са различни.                                                                                                        С уважение към вас Pupita.                                                                                                  DIA.BG OOD

pupita

"Мила" Ани/tailor/,дори и стила ти на изразяване  познавам! :)Да,преди време бяхте ми шили рокля,но НЕ СЪМ ИСКАЛА МОДЕЛ ОТ"BURDA",а просто модел,който ви описах.Останах изненадана когато дойдох на проба и видях един парцал,който облякох и след това,за да му предадете линия ме окарфи4ихте цялата.Да не говорим,4е когато си взех готовата рокля беше толкова тясна,4е неможех дори да си поема въздух,да не говорим,4е нямаш свобода на движение.
Ето,за това говоря,4е трябва да се избягва ваденето на кройки от немски списания,защото не отговарят на българския стандарт.Вие вадете номер близък до мойте размери и после на пробата предавате линия на дрехата.Ако имахте поне малко представа от конструиране на дрехите щяхте да знаете,4е при всяко изделие според силуета/втален,полувтален или прав / има "прибавка за свобода",която също зависи от дебелената на плата и неговата свиваемост.За парите ,които си плащам поне заслужавам да ми се КОНСТРУИРА /а не извади/ кройка,която е моят номер/а не приблизителния/,за моята конструкция,така щяхте да си спестите труда да карфи4ите по 1 час.


tailor

DIa fashion представя колекция "МОДЕРНО ВРЕМЕ" пролет-лято 2009г.www.dia.bg

Lesvego

Cialis 5 Milligrams Pilules  cialis 20mg price at walmart Clobetasol Want To Buy Medicine Cash Delivery  <a href=http://abcialisnews.com>Cialis</a> Propecia Capilar 

Go Up