Едно съвременно чудо

Started by apostoloff, 23 ноември , 2008, 18:18:00

« назад - напред »
Go Down

apostoloff

                     ФЕНОМЕНЪТ, НАРЕЧЕН Е- КНИГАКато автор на 17 книги, отпечатани на хартиен носител, аз вярвам, че този вид книжнина няма да изчезне. Защото това би означавало още по- голямо стесняване на опустелите духовни хоризонти. Без добрата стара книжка животът ни ще стане по- беден, по- глупав, по- сив...

Не може да се отрече обаче, че напоследък и електронните книги се радват на голям успех. Е- книгите от ден на ден стават все по- популярни и по- популярни. Това се дължи на няколко очевидни причини:

• Е- книгата притежава качества и свойства, които нито една друга медия не притежава- бързина, гъвкавост, ефективност, ниска цена. Защото е- книгите се произвеждат лесно и бързо. Разноските по тяхното производство са смешно ниски. Помислете: за създаването на една е- книга не е необходим издател, печатници, филми, хартия, мастило и пр.! Не е необходим дори и дистрибутор.

• Дистрибуцията на е- книгата е детински лесна в Мрежата. Освен това тя лесно може да се обновява, допълва разширява...

• Е- книгата може да бъде получена на секундата! Тя пристига в дома ти като прикрепен файл към един и- мейл. Няма нужда да се разкарваш до книжарницата или библиотеката, няма нужда да се ровиш из огромни каталози и информационни бюлетини. Сваляш си е- книгата от някой сайт или я получаваш по електронната поща. Толкоз!

• Е- книгите освен това са и интерактивни. Можеш да ги ,,оборудваш" със звукови ефекти или гласове, освен звука вече можеш да ги натруфиш и с видео- изображения. В това отношение възможностите са буквално безбрежни.

• Е книгите са по- трайни от хартиените си събратя. Можеш да ги свалиш на диск и да ги съхраняваш на много малка площ хилядолетия наред. Без да ги реставрираш непрекъснато, без да им обръщаш и най- малкото внимание.


Последно, но не най- маловажно: едно от феноменалните превъзходства на е- книгата се състои в това, че всеки един нас може да изпробва пазарния  потенциал на определено издание, без да похарчи предварително и една стотинка за целта!
Аз знам какво говоря, защото истинският ми Интернет бизнес започна през далечната 2004 година и то с продажбата на моята първа е- книга ,,Отслабвайте ежедневно без усилия и диети"...

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
***************

Апостол Апостолов

www.SuperAstro.net

Go Up