23 юни , 2024, 19:57:41

News:

Sofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата модаSofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата мода
https://news.fashion.bg/article/11687/17/Sofia-Fashion-Week-2015-novata-destinacia-na-visshata-moda


Защо пребиха Огнян Стефанов

Started by apostoloff, 07 октомври , 2008, 17:56:34

« назад - напред »
Go Down

apostoloff

Простотия до шия

Мършляците от БНТ забъркаха поредната каша. Калесаха ни с още една идиотщина- ,,Голямото четене". При това безпристрастната статистика сочи, че в наши дни около 3 % от населението чете книги. Представяте си следователно, колко хора са гледали това предаване.

Самото ,,шоу" беше образец за скудоумие и липса на въображение. В познатата ни до болка телевизионна говорилня куп мастити титани на заплетената мисъл изказваха мнения, които бяха на милион светлинни години от действителността. Не мога да не се съглася с Теди Москов, който смята, че в нашите телевизии работят само тъпанари.

Истината обаче е една. Каквото и да кажеш в наши дни, каквото и да напишеш, няма кой да му обърне внимание. Написаното не води до никакви последствия, защото почти никой не го чете. Словото, особено писменото слово, се обезцени тотално.

Прав е проф. Вучков като твърди, че през последните години от народ се превърнахме в племе. След това в дива, разпасана сган. В наши дни сме вече стадо човекоподобни маймуни, които петнят името човек.

Трябва да си много наивен, за да мислиш, че Георги Стоев е застрелян заради неговите книги, а Огнян Стефанов е пребит заради публикациите му.
И най- тъпата мутра разбира, че от кучешки лай времето не се разваля. За писане не бият и не убиват, бият и убиват за нещо друго. Да ви припомня ли старата поговорка?... ,,Каквото и да ти говорят, винаги става дума за пари!"

,,Голямото четене", а? Виж ми окото! Дръж ми шапката!

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ***************

Апостол Апостолов

www.SuperAstro.net

Go Up