05 декември , 2023, 16:55:45

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Кристали swarovski

Started by pilencheto, 11 юли , 2008, 04:24:59

« назад - напред »
Go Down

pilencheto

11 юли , 2008, 04:24:59 Last Edit: 11 юли , 2008, 07:38:01 by krassyo
търся къде в софия мога да си дам по поръчка да ми направят някакви аксесоари с камъни сваровски, например телефона ми !
моля ви ,ще съм ви много благодрана ако ми кажете!

blankabianka

В PARADISE GARAGE -там има аксесоари от естествена кожа с вградени кристали -бижутата са ръчна изработка.аз съм си купувала обици от този магазин.Намира се на ъгъла на КЪРНИГРАДСКА И Цар Асен.Дано си намериш нещо и за теб.Но там не могат да ти облепят телефона.Там само продават аксесоари и дрехи -дизайнерски

pilencheto

оо да ,знам го магазина,и аз съм си  пазаръвала от там ,но да ти кажа не съм доволна ,защото си бях купила една гривна и й паднаха няколко камъчета!аз намерих едно ателие, което  доста ми допадна,защото дизайнерката имаше доста добри идеи и различни предложения  ,радвам се ,защото съвсем случайно разбрах з анея ,и сега най-накрая ще си направя телефона!

blankabianka

ААа странно,защото бижутата които са от естествена кожа с кристали в този магазин са на един дизайнер и  той ги вгражда камъните ,не ги лепи,и дават гаранция че така няма да паднта камъните,защото технологията била уникална.но ккто и дае важното е че си открила мястото където ще ти направят това което искаш :)после се надавяме да ни покажеш какво са сътворили от телефона ти :)

Kolektor


търся къде в софия мога да си дам по поръчка да ми направят някакви аксесоари с камъни сваровски, например телефона ми !
моля ви ,ще съм ви много благодрана ако ми кажете!


Виж във форума Swarovski бижута. Това е вносител. До края на септември ще имаш кристали за лепене върху телефон, блузки, чанти и т.н. Ако ти ги прави дизайнер-бижутер ще ти излезе доста, но ако си сръчна можеш и сама. Кристалите на Сваровски за лепене със специално лепило са с размери от 1.8мм до 8.7мм. Например за телефон са най-подходящи 3.2мм - 4мм.До тук добре, но цветовете са 70.
Ако си представяш нещо на телефона при тези размери можеш да сметнеш брой кристали. Ако имаш и идея за цвят пиши. Лично аз отдавам приоритет на кристал с АВ ефект/ хамелеон/.

За поръчки:
e-mail: kolektor@abv.bg
тел:               0889 919 856       
Веселин Станков

pilencheto

#5
09 септември , 2008, 23:23:05 Last Edit: 09 септември , 2008, 23:49:36 by krassyo
Да знам за какво ми говориш и ти благодаря, виждала съм ги на всякъде тези камъчета, плюс това те се отлепят и въобще не са толкова качествени колкото \"вносителя\" казва! аз  си направих телефона ,след като видях калъфчето на една приятелка с истински камъни сваровски, и съм страшно доволна, защото в ателието дори могат и да ги вграждат ! така няма да ми паднат след 1 седмица! преди това пробвах сама, и дори съветвам и другите да не си купуват ако искат сами да си направят, всичко си купих и уж бях сръчна като ги лепях, и после паднаха след половин месец , затова по-добре да дам малко повече пари, но вече ще знам че  ми е направено качествено и ще ходя със самочувствие! сега съм стършно доволна с новия  ми лъскав телефон ! :-)

Go Up