Прашките и мъжете:) и някои други неща от ежедневието...

Started by Nevena, 29 май , 2008, 23:08:37

« назад - напред »
Go Down

Nevena

Според вас секси ли е мъж с прашка:)? И кое е по-интересно мъжа като се наведе да му се види "цепчицата" или да е опасан до ушите:) А да няма да пренебрегна и лекинкото окосмяване за или против? Кое според вас е по-модерно....:)

alexa

О, да - секси е, безспорно! И аз честно казано много се очудвам, когато стане дума за това и повечето казват колко е гадно. Еми както ние можем да носим прашка, и те могат. Още повече е има огромна разлика между мъжката и женската прашка.
Имам един колега от университета, който като се наведе повечко един два пъти успявам да му видя прашките над панталона (и направо настръхвам от кеф). Въпреки това не виждам нищо лошо в това, защото пича има супер стегнато задниче, а и няма нищо лошо това качество да се подчертава.
Ама в крайна стемка всичко зависи от мъжа - ако е някой космат като горила с не добре оформен задник, наистина пращката би стояла повече от комично.

alexa

И за обезкосмяването съм на същото мнение - има места, които са повече от задължителни - подмишниците примерно. А пък и гърдите е добре да са чистички.

Храбрия шивач

Ох да....извинете!
Всички жени които носят прашки са със перфектни дупета....
Особенно комбинацията "прашки и боди"
Трабва да Ви сложат секция "Секса и града" да си пишете глупавите мнения там!!!!!

Nevena

#4
05 юни , 2008, 21:49:42 Last Edit: 05 юни , 2008, 22:03:19 by Nevena
Към Храбрият Шивач:)
Някой май се засегна, че какво ни има на женските дупета, страхотни са:) В секция модата, секса и града:) Сега обсъдихме женските бодита, ми нека обсъдим и мъжките прашки:)

krasi-mira

На мен не ми харесват,не са ми "мажествени" някакси,предпочитам черни прилепнали боксери , мммм е тва вече ми се струва секси ;) Колкото за обезкосмяванвто-абсолютно съм за

Go Up