Мнения за ALENIA FASHION

Started by tanqcool, 17 февруари , 2008, 15:02:06

« назад - напред »

Какво мислите за дрехите в "Alenia fashion" ?

Страхотни са нямам думи
Супер са но не са мой стил
Допадат ми
Не ми харесват изобщо
Go Down

tanqcool

17 февруари , 2008, 15:02:06 Last Edit: 17 февруари , 2008, 15:50:04 by krassyo
Моля пишете мненията си за ALENIA FASHION! ;D


задължително на кирилица.

vili88

#1
17 февруари , 2008, 15:07:37 Last Edit: 17 февруари , 2008, 15:50:49 by krassyo
нямам думи!за първи път наистина успях да намеря дрехи,които ми стоят страхотно и същевременно много ми харесват!без думи сам магазина е супер :D ;) ;D

Храбрия шивач

Ето ме тук!
Твоята тема е ясно показателна, за интереса който предизвиква, анкетата също. За една седмица са отговорили двама души, от ясно по ясно кои. Ти и твоята поддръжничка която си пуска същото мнение и по други теми.
Хайде нека си говорим тук, и да е конструктивно ако обичаш!

tanqcool

имам да ти кажа много неща,но нека първо те попитам нещо.имаш ли собствена фирма,собствен бизнес,който засяга някаква област в модата? ???

tanqcool

както вече казах опровергавах някои от мненията във форума,а именно че бг моделиерите не са кадърни.имаше и други магазини,които много харесах,но за жалост,те не се оказаха български!Имаш коефициент на интелигентност малко повече от на стайно растение-вече го покажа!както вече казах-обикаляй малко повечkо и виж,че някои бг дизайнери заслужено могат да се наричат такива.сега разбра ли защо публикувах мнението си -така наречената от вас \"реклама\" и създадох анкета,за да разбера и чуждите мнения,за да проверя дали наистина дизайнерите не си вършат работата или просто българите са прекалено претенциозни,за да казват,че дизайнерите в българия не струват нищо.
публикувам го сега,за да не го повтарям по-нататък,а що се отнася до интереса в анкетата ми-аз поне имам такава.направи една и ме коментирай тогава!

Храбрия шивач


имам да ти кажа много неща,но нека първо те попитам нещо.имаш ли собствена фирма,собствен бизнес,който засяга някаква област в модата? ???Отговора е "ДА" на всичко, а на последното отговора е "само и единствено"

Храбрия шивач

Таня, какво стана??? Надявам се отговорът ми не те е смутил!

tanqcool

всъщност не,но просто,както надявам се знаеш по-умният отстъпва,а и без това вече никак не ми се занимава със хора като теб.вече казах-може и да можеш да мислиш,но не ти се отдава. :D :D :D

Храбрия шивач

Ами аз нямам какво също да ти кажа ..... Добре че има умни същества като теб че да правят лесен живота на такива като нас. Както каза ..... умна си дано схванеш иронията ми.

Nevena

Важно е мнението на всеки относно Бг модата но по-важно е да се уважаваме като колеги много грубо изказване. Аз уважавам всеки които се бори за да създава мода в Бг. Коментарите Ви са смешни.... и не и професионални.

Храбрия шивач

Незнам Невена, това за грубото изказване към мен ли го адресираш?
Не мисля че си права ако е така, никога и с нищо не съм обидил когото и да било!
Това че някой дори не може да поднесе информация за това което е направил си е негов проблем, не че не го уважавам. Варианти има много. Въпроса е с идеите, а те доста куцат на много от колегите-дизайнери и като идея за представяне и като дрехи!
Съжалявам но докато не видя нещо стойностно, няма как да не бъда критично настроен. Ако някой може да отцени критичноста ми като нещо което е пропуснал е само в негова полза...

Go Up