Премерете еротично бельо за любимата върху жив модел.

Started by krassyo, 11 февруари , 2008, 16:13:00

« назад - напред »
Go Down

krassyo

Наближаващите "дамски" празници нерядко са свързани и с доста кошмари сред представителите на (уж) по-силния пол. Всеки мъж знае например колко трудно е да нацели точните мерки на нежната си половинка при купуване на бельо - грешката в размерите е почти сигурна. Последствията са ясни - жив късмет ще си е, ако се разминете само с обвинения, че считате любимата си за прекалено дебела (или пък прекалено слаба). В резултат, празникът е провален.
Сега мъжете могат безопасно да изберат нужния размер дамско бельо, без да знаят точните размери на своята половинка, като разчитат на собствения си окомер. В тази не толкова лесна дейност ще ви помогнат три живи модела, на които безнаказано можете да премерите интерактивно различно бельо.
За да видите по-добре как ще изглежда бельото, можете да накарате модела да се завърти или да дойде по-близо. Единственото неудобство е, че представените модели са с усреднени размери, така че ако жена ви или приятелката ви имат някои нестандартни форми, пак ще трябва да прибавите и малко от собственото си въображение. Е, ако не друго, поне ще се позабавлявате.

Адреса на сайта e http://www.knickerpicker.com/dressing-room.asp
Оригиналната статия е на http://pcworld.bg/?call=USE~home;&page=paper&n=5889

krasi-mira

Е аиде,мерси! ;DПо-добре да ми вземе нещо,което не ми става,отколкото това,егати глупостите ???

zebraonline

Важна е продавачката за един мъж - това съм научила за мъжете през годините. Ако деколтето е голямо и дълбоко може и тир да му продаде
Дрехи - пазарувай онлайн

Астрология

Go Up