14 април , 2024, 16:45:13

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Правила

Started by krassyo, 06 февруари , 2008, 19:22:06

« назад - напред »
Go Down

krassyo

06 февруари , 2008, 19:22:06 Last Edit: 10 юни , 2008, 23:05:54 by krassyo
FASHION.BG не носи отговорност за съдържанието на мненията, публикувани във форумите. Може да не публикуваме или премахнем Вашето съобщение, ако то е в разрез със следните правила:

1. Писането на кирилица е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.
2. Всеки потребител на форумите има право само на една регистрация.
3. Публикувайте темите и мненията си в подходящите раздели. Не е желателен прекомерния off-topic - мнения, които не са свързани с темата.
4. Не се толерира публикуване на едно и също мнение многократно, както и публикуването на голям брой мнения от един потребител едно след друго.
5. Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения. Всеки, който напише нещо с единствената цел да ядоса, раздразни, изнерви и/или натовари психически друг потребител влиза в категорията нежелани потребители. Ако подобни неща станат чрез лични съобщения, трябва само да се уведоми администратора и ще бъдат взети съответните мерки за предотвратяването им.
6. Тонът Ви трябва да бъде изцяло дружелюбен. При груб тон, нарушителят ще получи само едно предупреждение.
7. Форумът не толерира каквито и да е форми на спам (SPAM) и реклама.
8. Забраняват се постинги със съдържание, което нарушава законите на Република България. Към тази забрана спадат: еротика, кракове, серийни номера и линкове към страници с мултимедия и софтуер, чиито права не са ваши и др.
9. Забранени са всякакви форми на расова, етническа и други форми на дискриминация.
10. Спазването на правилата изложени тук е необходимо и единствено условие за регистрация във форума, както и за ползването му. Нарушаването им ще доведе до налагане на санкции на потребителя нарушител.

Ако забележите теми или мнения, които са в разрез с правилата на форума, молим Ви да уведомите Модераторите или Администраторите с Лично Съобщение съдържащо препратка към въпросните теми.

Go Up