Здравей те
Аз съм на 21 години и от малка ми беше мечта да се занимажам с мода.
Така казано звучи много общо казано но ще разберете как в момента наитина се занимавам с мода
Когато бях малка си мечтаех да съм манекенка да ходя по ревиюта по конкурси и да ги печеля.. в 4ти клас дойде една какичка и каза че ще провежда курсове за манекени в училището ни Родителите ми да ми угодят ме записаха. Накрая имахме кастинг и някои продължиха работа с какичката, но мен ме беше срам и се отказах, а и бях ниска в момента съм 160-162 (различно)
и се затворих в черупката си и се отказах от детската си мечта която и до момента ми е може би мечтата която искам да постигна
Занимавам се с филмови и рекламни продуктсии от близо 6 години и просто нямах време за друго и учех.... Миналата година успях да намеря малко време да се опитам да изкача някое стъпало от сталбата за усъществяването на детската си мечта.... снимах за списание FHM, имах още 2 фотосесии преди това с фотографи за тяхни ангажименти..... след което имах малко застой защото работих по един филм и септември месец 2007ма година ми се отвори възможността да отида на моден конкурс на който имаше и пониски момичета и можех и аз да опитам.... Е от конкурса си тръгнах със една лента на спонсор + 5дневна почивка и титла Мис СПА Туризъм и станах рекламно лице на СПА център АНЕЛ София и Созопол
след което с фотографа ми направихме СПА фотосесия във Варна... Тази година също имах желание да участвам в още 3 конкурса но така се стекоха обстоятелствата че само на един ще отида - Мис България Туризъм и ще се боря да си защита и тази година титлата
колкото до това как да успеете да постигнете това че искате да станете фотомодели - гонете мечтата си и ще успеете
винаги ако имате нужда от помощ може да се обърнете към мен и с каквото мога ще помогна - susana@abv.bg
На пално съм съгласна сас silvia
и със Petya-model
и поскоро без да искам да обидя или засегна някои но моето мнение тъйкато имам възможността покрай снимките на филми да работя и със чужди агенции и знам как работят те.... чуждите агенции не искат заплащане за пробната сесия (която се прави с началото) и ти намират ангажименти много бързо
друг е стила на работа сравнение с българските
но има и много добри български агенции който не гледат само да направят някой конкурс за да лапнат пари....
Освен като модел и се пробвам по конкурси и си гоня мечтата защото съм решила да мина през няколко по малки конкурса и после на 2-3 по големи и да приклиуча и да се посветя на семеиния бизнес който е за производство на дрехи, в който помагам от малка ( измислях модели ) сега от 2 години малко по малко навлизам във целия бизнес