03 юни , 2020, 17:53:15

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Качествена, но малко позната козметика

Started by ra_vampire, 18 юни , 2007, 14:53:45

« назад - напред »
Go Down

ra_vampire

Харесвам и ползвам козметични продукти, за които моите приятелки не са и чували. На американската компания Амуей са. Вие доволни ли сте от нещо, за което другите не са и чували?Съобщението беше редактирано (06-18-07 15:59)

dim75


Да, аз използвам парфюми и качествена козметика на немската компания LR HEALTH & BEAUTY SYSTEMS . Предлагат продукти от алое вера, маркови парфюми, новаторска козметика, имат различни продукти които помагат при кожни проблеми, но фирмата е отскоро в България и не е позната на повечето хора. Сайта е www.lrworld.com

eit

еДНА ПРИЯТЕЛКА МИ ПРЕПОРЪЧА HERBALIFE. това , което постигнах е изчистване на лицето, майка ми вече няма косопад...

esterel

Аз съм страшно доволна от козметиката на ESTEREL. Продават я по козметичните салони. Имат и сайт www.koevgrup.com[/color]

monkata23

Майка ми си поръчва козметика на Qetre и е много доволна, кожата й е много свежа и гладка. А това е и сайта им http://www.spakozmetika.bg

mmcosmetics

Аз работя и използвам DSM-козметика от Мъртво море!
Просто уникална е козметиката от Мъртво море!
Цените на DSM  са съвсем приемливи!
Пробвайте я-ще останете изключително доволни!!!  :D

http://dsm-bg.com/

Ziaja

Използвам полска козметика с марка ZIAJA .
Биоорганични продукти с ценни и ефективни съставки.

http://www.pol-cosmetic.com/


avrora

Честно казано не съм ги чувала, май не са много популярни в България

ladyinstyle

#8
19 декември , 2010, 04:04:37 Last Edit: 21 май , 2011, 20:09:29 by ladyinstyle
Доколкото знам тези горните фирми се занимават с мрежов маркетинг и продават чрез дистрибутори. Предлагат ми да стана дистрибутор на нова компания в България - казва се NWA и имат и козметика и други неща. Името на козметичната серия май не беше NWA, ама ме мързи да търся сега, после ще го намеря.

Знаете ли нещо за тази компания и има ли смисъл да се хващам с тях?

avrora

Е добре де, предлагат ти да станеш "дистрибутор" на нова компания за козметика в България с абревиатурно име, и на всичкото от горе козметиката е с различно наименование за което дори и ти самата не си сигурна. Това не те ли навежда на простичката мисъл че става въпрос за пирамида ? Пирамидите  вече завладяха целия Интернет, виж колко сайтове има просто .. http://www.google.bg/#hl=bg&q=nwa+bulgaria

ladyinstyle

#10
20 декември , 2010, 09:20:54 Last Edit: 21 май , 2011, 20:10:05 by ladyinstyle
Аз знам името на козметичната серия, казва се Blue Nature. Просто не ми се ставаше до другия компютър за да го проверя. Иначе прочетох няколко неща в google, макар че не погледнах линка ти, но дали е пирамида не знам. Няма първоначална такса, така че... Не знам. Някой има ли опит с това и може ли да ми каже има ли шанс да се изкарат пари или не?

avrora

Намерих една много съмнителна оферта с тиктакащ часовник на http://express.bg - според теб  такова нещо може ли да е добре въобще??

ladyinstyle

#12
06 януари , 2011, 06:52:48 Last Edit: 21 май , 2011, 20:06:11 by ladyinstyle
Какво от това, че има часовник  ;D не мога да разбера, нищо съмнително не виждам

лиана

Здравейте,
И така като става дума за козметика и аз бих се похвалила с това, което си поръчах преди 2 месеца от немски сайт:Козметика Д-р. "Юхайм . Няма да пиша суперлативи,защото не е обходимо.Който иска да разгледа и прочете.Само мога да кажа , че пристиха от Германия за около 10 дни.
Сайта е :http://worldbeauty.juchheim-methode.de/en

avrora

#14
16 януари , 2011, 14:24:37 Last Edit: 02 юни , 2011, 21:23:55 by avrora

Какво от това, че има часовник  ;D не мога да разбера, нищо съмнително не виждам


Нищо нередно ли? А какво мислиш за това тогава: http://mrejov.net - против всякаква етика открито се канят дистрибутори на други МЛМ компании!!! Според мен това хич не е лоялно и редно от тяхна страна!
Не знам... на мен лично хич не ми вдъхват доверие подобни неща... :S

Go Up