Растеж на косата

Started by ivapenkova, 04 януари , 2011, 14:19:34

« назад - напред »
Go Down

Silver

И аз имах проблеми с косата, но когато започнах да се къпя с този шампоан https://aptekamedea.bg/kloran-shampoan-oves-400ml-promo-v1.html нещата се промениха. Този шампоан постепенно намали косопада ми. Сега се къпя редовно с него, за да нямам проблеми. Много съм доволна.

simeonovall

За съжаление от него получавам пърхот.

melly

Независимо дали косата ви е боядисана, суха или изтощена - винаги можете да заложите на балсам за коса, защото той не може да омазни или утежни косъма, но също толкова важен е и правилният подбор на комбинацията между балсам, шапоан и маска за коса. Тук има изгодни балсами за коса, но ако не сте почитателки на козметиката от търговската линия, винаги можете да разгледате рецепти за домашно приготвяне на балсам за коса.

Argana

Тривитаминола определено кара косъма да расте по-бързо, но трябва да се използва продължително време за добър ефект. Хубаво е да се използва в комбинация с други полезни вещества както са споменали много хора. С жълтък, зехтин, алкохол .. но аз препоръчвам най-много съчетанието с био арганово масло от мароко. В търговската мрежа трудно се намира такъв натурален био продукт, за това проучвайте добре преди да закупите. Има невероятен ефект.

jordanova8812

Ако ще ръсте ще ръсте .

Go Up